Arda Turan'ın İzlanda zaferi sonrası duygu dolu anları

Arda Turan'ın İzlanda zaferi sonrası duygu dolu anları

EURO 2016 Finalleri'ne doğrudan katılma hakkı kazanan Türkiye'de, İzlanda maçı sonrasında Arda Turan, Cenk Tosun, Hakan Çalhanoğlu ve Yasin Öztekin açıklamalarda bulundu.

EURO 2016 Elemeleri Türkiye - İzlanda maçından kareler

Arda Turan'ın İzlanda zaferi sonrası duygu dolu anları

Arda Turan'ın İzlanda zaferi sonrası duygu dolu anları VİDEO

Türkiye'ye baş sağlığı ile sözlerine başlayan Arda Turan, ''Üzüntüyü içten bir şekilde paylaşıyoruz. Letonya maçından sonra hep söyledik, hayal satmıyoruz başaracağız dedik ve sonunda başardık. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Türk halkına bir armağan verebildiysek ne mutlu bize'' diye konuştu.

(Arda Turan, maç sonrası sevincini Acun Ilıcalı ile tribünde paylaştı)

Arda Turan'ın İzlanda zaferi sonrası duygu dolu anları

Bulundukları konumun öneminden bahseden Arda, ''Ülkenin bayrağını taşımak ve bu seviyede olmak çok önemli, umarım başarılara imza atacağız. Bu takım bir yere gittiği zaman başarı yakalayabilecek güçte'' dedi.

(Arda Turan, maç sonrası üçlü çektirirken)

Arda Turan'ın İzlanda zaferi sonrası duygu dolu anları

Galatasaraylı Yasin Öztekin ise, takım arkadaşlarını tebrik ederek zor bir süreçten geçtiklerini belirtti. Yasin, Avrupa Şampiyonası'nda ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

"İÇİMİZDEN AĞLAMAK GELİYOR"

Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Cenk Tosun, ''İnanılmaz bir duygu, içimizden ağlamak geliyor. Bu takım nerelerden geldi, herkes bunu biliyor. Bağırmaktan sesim gitti, herkese teşekkür ederim'' diye konuştu.

"ÇOK ZOR DÖNEMLERDEN GEÇTİK"

Zor bir süreçten geçtiklerine vurgu yapan Oğuzhan Özyakup, ''Genç bir oyuncuya Avrupa Şampiyonası çok şey katabilir. Futbolcu olarak değerini ikiye katlayabilirsin. Bizim yaşadıklarımızı bir tek biz biliriz. Çok zor dönemlerden geçtik. Hollanda'nın hocasının, futbolcularının söyledikleri sözler bizi motive etti. Ne mutlu bize, çok gurur verici bir başarı.'' diye konuştu.

Bayer Leverkusen'in yıldızı Hakan Çalhanoğlu ise çok heyecanlı olduğunu ve cümle kurmakta zorlandığını dile getirerek, ''Biz her şeye layık bir ülkeyiz, bu takım da çok güçlü bir takım. Umarım daha güzel günler görürüz'' ifadelerini kullandı.