Ardahan'dan cenaze töreninden dönerken kaza geçirdiler
AA

Hayatını kaybeden akrabalarının cenaze töreni için Ardahan'a giden yakınları, İstanbul'a dönüş için bindikleri minibüsün kaza yapmasıyla hastanelik oldu. Erzincan yolunda kaza yapan minibüste 8 kişi yaralandı.

Ardahan'dan cenaze töreninden dönerken kaza geçirdiler

KONTROLDEN ÇIKAN MİNİBÜS İSTİNAT DUVARINA ÇARPTI

Ardahan'da katıldıkları cenaze töreninin ardından bindikleri minibüsün İstanbul'a dönüş yolunda Erzincan'ın Refahiye ilçesinde duvara çarpması sonucu 8 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Şenol Aksöz'ün (52) kullandığı 34 KM 8243 plakalı minibüs, Erzincan-Sivas karayolunda Refahiye ilçesi Çatalçam köyü ayrımında kontrolden çıkarak yol kenarındaki beton istinat duvarına çarptı.

Kazada, sürücü Şenol Aksöz ile minibüste bulunan Bayram Havuz (53), Gülden Comart (51), Leyla Çalışkan (49), Atıf Çöltekin (60), Önsöz Karakaya (53), Orhan (65) ve Hatice Çalışkan (49) yaralandı.

Ardahan'dan cenaze töreninden dönerken kaza geçirdiler

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar, ilk müdahalenin ardından 112 Acil Servis ekiplerince Erzincan Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada minibüstekilerin, Ardahan'da bir akrabalarının cenaze törenine katıldıktan sonra İstanbul'a dönmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)