As: Real Madrid Guti'yi istiyor

KRALSPOR / DIŞ HABERLER

İspanya'da gündem son 5 maçını kazanamayan Real Madrid'in kötü performansı. Zidane sonrası özellikle Ronaldo'nun da takımdan ayrılmasıyla büyük hayal kırıklığı yaratan Madrid'de teknik direktör Lopetegui'nin gönderilmesi an meselesi.

EL CLASİCO SON ŞANSI

As'ın haberine göre Real Madrid'de başkan Perez ve yönetim, olası Barcelona yenilgisi sonrası Lopetegui'nin gönderilmesinde hemfikir oldu.

As: Real Madrid Guti'yi istiyor

Haberinin detaylarında ise Lopetegui'nin kovulmasından sonra takımın emanet edileceği isim olarak Guti'nin adı geçiyor. İspanyol gazetesi Guti'nin A takım tecrübesi olmamasına rağmen 19 yaş altı takımını çalıştırdığını ve kulübün içini ise son derece iyi bildiğini yazdı.

As: Real Madrid Guti'yi istiyor

Öte yandan Guti'nin tecrübesiz olmasının önemli olmadığı, Zidane'nın da takımın başına geçtiğinde aynı durumda olduğu aktarıldı. Real Madrid yönetiminin Guti'ye güvendiği ve olası bir ayrılıkta ilk olarak İspanyol antrenöre teklif gideceği belirtildi.

As: Real Madrid Guti'yi istiyor

Şu an Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan Guti'nin de Real Madrid'den gelecek teklife kayıtsız kalmayacağı ifade edildi.