Ata Demirer ve Özge Borak çiftinin boşanma nedeni İZLE

Ata Demirer ve Özge Borak çiftinin boşanma nedeni İZLE

İki yıl önce Suada'da dillere destan bir törenle evlenen ünlü komedyen Ali Ata Demirer ile Fatma Özge Borak'ın evliliğinin sessiz sedasız bitmesi magazin kulislerinde tartışma konusu yarattı. Geçen haftalarda Borak'ın hesabı hack'lenmiş ve adına "Ata Demirer gibi bir herifle birlikte olduğumdan dolayı utanıyorum. Serra Yılmaz ile beni aldatıyor, boşanma kararı aldık" tweet'i atılmıştı. Bu olayın ardından boşanmanın gerçekleşmesi şaşırttı.

Sera Tokdemir'in Zombi performansı - İZLE

SERRA YILMAZ DEĞİL, SERA TOKDEMİR!

Güneş gazetesinde yer alan habere göre; magazin kulislerinde kulaktan kulağa dolaşan iddiada Serra Yılmaz olarak adı yazılan oyuncunun aslında "Sera Tokdemir" olduğu öğrenildi. 33 yaşındaki Tokdemir'in eski evliliğinden Boran adındaki bir de oğlu var.

SERA TOKDEMİR FOTOĞRAFLARI

Sera Tokdemir - Kertenkele Dizisi - İZLE

Ata Demirer ve Özge Borak çiftinin boşanma nedeni İZLE

Ata Demirer ve Özge Borak çiftinin boşanma nedeni İZLE

"DAVAYI KİMİN AÇTIĞININ BİR ÖNEMİ YOK"

Öğlen saatlerinde boşanan Özge Borak, daha sonra rol aldığı Güldür Güldür programının çekimine katıldı. Çıkışta boşanma davasını Demirer'in açtığı hatırlatıldığında "Gerekli açıklamayı yaptık, anlaşarak boşandık. Davayı kimin açtığının bir önemi yok, zaten birimiz yapacaktık. Ata bey yaptı" dedi. Bir süre önce Cihangir'deki evden ayrılan Borak, boşanmadan ailelerinin de haberi olduğunu belirterek taksiye binip uzaklaştı.

Ata Demirer - Özge borak karşılıklı göbek attı İZLE

SERRA YILMAZ: ANNESİYLE AYNI YAŞTAYIM

Eyvah Eyvah serisinde rol alan tiyatrocu Serra Yılmaz, adının boşanma olayına karışmasına çok üzüldüğünü açıkladı. Demirer'in Borak'la anlaşamadıkları için medeni şekilde boşandığını söyleyen Yılmaz, "Onlar benim aile dostum. Ata'nın annesiyle yaşıtım. Benim Ata'dan 5 yaş küçük oğlum var. Adımı nasıl böyle bir olaya karıştırlar? Çok üzüldüm" dedi.

Ata Demirer ve Özge Borak çiftinin boşanma nedeni İZLE

Ata Demirer ile özge Borak dünyaevine girdi İZLE

DEMET AKBAĞ: AYRILIK KARARI BİZİ ÇOK ÜZDÜ

Demet Akbağ, Eyvah Eyvah serisinde beraber oynadığı çiftin boşanma haberine şaşrdığını söyledi ve "Bu kararı aldıklarını yeni öğrendik. Şok edici ve şaşırtıcı bir haber oldu bizim için. Hayat onların hayatı, kararı onlar vermiş. Ata ile Özge güzel bir çiftti ve ayrılık kararı almaları bizi çok üzdü. Yine de hayırlısı olsun" dedi.

Ata Demirer Özge'yi tek celsede boşadı haberiAta Demirer ve Özge Borak çiftinin boşanma nedeni İZLE