Atatürk ölmedi notlu çanta korkuttu

Aksaray’da bir minibüsün yan aynasının üzerine bırakılan çanta ve sileceğe sıkıştırılan üzerinde ’Atatürk ölmedi’ yazılı not bulunan çanta, bomba olabileceği şüphesiyle paniğe yol açtı.

Atatürk ölmedi notlu çanta korkuttu

MİNİBÜSÜN CAM SİLECEĞİNE NOT BIRAKTILAR

Olay, Taşpazar Mahallesi 860 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali İhsan Kaynak (46), sabah işine gitmek için minibüsünün yanına geldi. 68 HU 823 plakalı minibüsüne geldiğinde aynasında bir çanta ve cam sileceğine sıkıştırılmış bir not gördü. Ardından minibüse binmekten vazgeçen Kaynak, durumu hemen polise bildirdi.

BOMBA İMHA UZMANI GELDİ

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri yolları yaya ve araç trafiğine kapatarak geniş güvenlik önlemleri aldı. Kısa süre sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanı, özel kıyafetini giyerek şüpheli çantaya yaklaştı. Çanta üzerinde bir süre inceleme yapan uzman, elindeki bıçakla çantayı delerek açtı.

"ATATÜRK ÖLMEDİ" NOTU ÇIKTI

Çantanın içinde çok sayıda evrak çıkarken, notta ’Atatürk Ölmedi’ marşının bir kıtası olan, ‘Türklüğe güç veren devrimler senin. Yurduma çizdiğin aydın yol senin. Gençlik senin, sen gençliğinsin. Ölmedin ölmezsin, ölmedin ölemezsin’ yazdığı görüldü.

Atatürk ölmedi notlu çanta korkuttu