ATV'nin merakla beklenen dizisi Bedel bomba gibi başladı

bedel

ATV ekranlarında çok konuşulacak bir dizi başladı. Bedel dün akşam 1. bölümü ile herkesi ekrana kilitledi.

ÇOÇUKLUK ARKADAŞLIĞI AŞKA DÖNÜŞTÜ

Aynı yetimhanede büyüyen Ali ve Begüm'ün çocukken başlayan arkadaşlıkları, büyüdüklerinde büyük bir aşka dönüştü. Bu süreçte Ali, varlıklı bir işadamı olan Sami Seyhanlı tarafından evlat edinildi.

Bedel 1.Bölüm özeti İZLE

ALİ'NİN PLANLARI ALTÜST OLDU

Kendisine güzel bir hayat sağlayan Sami Seyhanlı'yı mahcup etmemek için var gücüyle çalışan Ali, bir yandan da biricik aşkı Begüm'le evlilik planları yaptı. Fakat Ali'nin planları hiç ummadığı bir şekilde altüst oldu. Seyhanlı ailesinin veliahtı olan Vedat Seyhanlı, eve geldiği ilk günden beri hiç ama hiç hoşlanmadığı bu yetim çocuğa haddini bildirmeye karar verdi.

Vedat öz kardeşini öldürdü - Bedel 1.Bölüm İZLE

ATV'nin merakla beklenen dizisi Bedel bomba gibi başladı

Vedat Begüm’ü neyle tehdit ediyor - Bedel 1.Bölüm İZLE

ALİ ÖLÜME TERK EDİLDİ

Aynı günde hayatta en çok sevdiği iki insanın kendisine ihanet ettiğini öğrenen Ali, bütün bunlar yetmezmiş gibi Vedat tarafından ölüme terk edildi.
Ali'yi yendiğini ve ondan temelli kurtulduğunu düşünen Vedat, büyük bir yanılgı içindedir. Mucizevi bir şekilde hayatta kalan Ali, yıllar sonra başarılı, varlıklı biri olarak İstanbul'a döndü.

Ali yıllar sonra geri döner - Bedel 1.Bölüm özeti İZLE

ATV'nin merakla beklenen dizisi Bedel bomba gibi başladı

Ali ve Vedat savaşı başlıyor - Bedel 1.Bölüm İZLE

İNTİKAM İÇİN VEDAT'IN EŞİNİ İSTEDİ

Dizinin ilk bölümünün son kısmında geceye damga vuran sahne yer aldı. Varlıklı bir şekilde geri dönen Ali, Vedat'ı kumarda yendi ve parayı değil Vedat'ın eşini istediğini söyledi.

Bedel 1.Bölüm özeti İZLE