Autoshow İstanbul'a  damga vuran otomobil: Tivoli

Uluslararası İstanbul Autoshow 2015 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde  düzenlenen tanıtım toplantısıyla otomobilseverlere kapılarını açtı.

Autoshow İstanbul'a  damga vuran otomobil: Tivoli

Autoshow İstanbul'a damga vuran otomobil: Tivoli

FUARIN GÖZDESİ TİVOLİ OLDU

Kapalı alanda düzenlenen Autoshow 2015’te 60'ın üzerinde yeni model sergilenirken, 2 modelin de dünya tanıtımı yapıldı. Fuarın en gözde modeli ise Şahsuvaroğlu grubunun yeni aracı Tivoli oldu.

Autoshow İstanbul'a  damga vuran otomobil: Tivoli

Ensonhaber muhabiri Nazlı Sabukazan'ın sorularını yanıtlayan Şahsuvaroğlu Dış Ticaret yönetim kurulu Başkanı Nihat Şahsuvaroğlu lansmana duyulan ilgiden memnun olduğunu belirtti.

TİVOLİ, TEKNOLOJİ MUCİZESİ

Tivoli'yi teknoloji mucizesi olarak tanımlayan Nihat Şahsuvaroğlu; ''Tivoli, Suv Compact Suv olarak donanımları açısından da çok önemli olan bir araç. Tivoli, can güvenliği, kalite, donanım, ekonomi ve estetik açıdan teknoloji mucizesi. '' dedi.

Autoshow İstanbul'a  damga vuran otomobil: Tivoli

Autoshow İstanbul'a Tivoli damgasını vurdu

"BU FUARDAN OLDUKÇA MUTLUYUZ''

Otomobil tutkunlarının Tivoli için pozitif yorumlarda bulunduğunu belirten Şahsuvaroğlu Dış Ticaret yönetim Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şahsuvaroğlu; "Bu fuardan oldukça mutluyuz. Tivoli aracımız getirdiği yeniliklerle Türkiye'de istikrarla büyüyen B segmentinde yeni bir heyecan ve yeni bir model olarak çok önemli yerlere gelecek. Bugün gördüğümüz insanların yorumları ve ilk tepkiler  inanılmaz pozitifti'' dedi.

Autoshow İstanbul'a  damga vuran otomobil: Tivoli

Yunus Şahsuvaroğlu Tivoli Lansmanında

31 MAYIS'A KADAR DEVAM EDECEK

İstanbul Autoshow, gerek katılımcı gerek ziyaretçi profiliyle dünyanın en önemli otomobil fuarları arasında yer alıyor. Hem yaratıcı konseptiyle hem de markalarıyla büyük ilgi görüyor.

Bugün basın ve VIP açılışı yapılan fuar, 22-31 Mayıs tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. İstanbul Autoshow için ziyaret saatleri hafta içi 12.00-21.00, hafta sonu ise 11.00 - 21.00 olarak belirlendi.