Avatar'a rakip Kochadaiiyaan'ın fragmanı yayınlandı İZLE

Avatar'a rakip Kochadaiiyaan'ın fragmanı yayınlandı İZLE

Hindistan'da 3D teknolojisiyle çekilen ve ünlü yönetmen James Cameron'ın 2009 yılında çektiği hasılat rekoru kıran Avatar'a rakip olarak gösterilen Kochadaiiyaan'ın merakla beklenen fragmanı yayınlandı.

Avatar'a rakip Kochadaiiyaan'ın fragmanı yayınlandı

Başrollerini Deepika Padukone ve Rajinikanth'ın paylaştığı filmde Padukone prenses, Rajinikanth ise kötülere karşı savaşan kahraman rolünde yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Rajinikanth'ın kızı Soundarya R Ashwin üstlendi. Eleştirmenler özellikle filmin fragmanında yer alan ve 3D teknolojisiyle çekilen büyük savaş sahneleri göz kamaştırdığını belirtti.

MİTİLOJİK ÖZELLİK MODERN ÇAĞLA BİRLEŞTİ

Altı dilde yayınlanacak film Hindistan'da tıpkı Avatar'da olduğu gibi yapılan çekimlerin dijital ortama aktarılarak animasyon izlenimi kazandırılması olarak bilinen 'motion capture' teknolojisiyle çekildiği ifade edildi. Film ayrıca ülkede bu teknolojiyle çekilen ilk film olma özelliği taşıyor. Hindistan'ın Avatar'ı olarak da lanse edilen filmden önce yine bu teknoloji kullanılarak 2007 yılında Beowulf, 2009'da Avatar 2011'de ise Tenten'in Maceraları çekilmişti.

Öte yandan eleştirmenler filmi benzersiz kılan özelliklerden en önemlisinin Hindistan'daki mitolojik özelliklerin modern çağdaki teknoloji ile birleştirilmesi olduğunu ifade etti. Filmin 11 Nisan'da vizyona girmesi bekleniyor.