Avrupa'da durumu kritik olan teknik direktörler

Avrupa'nın en büyük bütçesi ve başarısına sahip kulüplerinden Bayern Münih, Real Madrid ve Manchester United, 2018/2019 sezonuna oldukça kötü başladı.

İspanyol devi Real Madrid, üç sezondur üst üste Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk yaşıyor. Son olarak Zinedine Zidane'ın görev yaptığı Madrid ekibi Devler Ligi'ne ambargo koymuş ve La Liga'da da zafere ulaşmıştı.

REAL MADRİD 4 MAÇTIR GOL ATAMIYOR

Sezon sonunda eflatun-beyazlılardan ayrılan başarılı teknik adamın yerine İspanya Milli Takımı'nı çalıştıran Lopetegui getirildi. Dünya Kupası'ndan hemen önce Real Madrid'le anlaşan Lopetegui, Süper Kupa'yı, şehrin diğer ekibi Atletico Madrid'e kaptırdı.

Avrupa'da durumu kritik olan teknik direktörler

Kötü başlangıç yapan İspanyol teknik adam, Şampiyonlar Ligi'nde de CSKA Moskova'ya mağlup oldu. Ayrıca Real Madrid, Devler Ligi'nde ve La Liga'da 4 maçtır üst üste gol atamıyor. İspanya basını bu şekilde giderse Lopetegui'nin takımdan kovulabileceğini öne sürdü.

BAYERN MÜNİH LİGDE 6. SIRADA

Almanya'nın en başarılı kulübü Bayern Münih'te de işler iyi gitmiyor. Sezon başında eski oyuncusu Niko Kovac'ı takımın başına getiren Bavyera ekibi, son haftalarda alının kötü sonuçların ardından Bundesliga'da 6. sıraya kadar geriledi.

Avrupa'da durumu kritik olan teknik direktörler

Her yıl Almanya'da şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılan Bayern Münih, Hırvat teknik adamla iyi günler geçirmiyor. Kovac kısa süre içerisinde takımı toparlamazsa Alman deviyle yolları ayrılabilir.

MOURİNHO'NUN ALTERNATİFİ ZİDANE

Topun ağzında görülen bir diğer hoca ise Jose Mourinho. Portekizli teknik adam zirve yarışından uzaklaştıkça Manchester United taraftarından tepki topluyor.

Klopp, Guardiola ve Premier Lig'in yeni İtalyanı Sarri'nin kıyasıya yarışında gerilerde kalan Mourinho, takımdan kovulma tehlikesiyle karşı karşıya.

Avrupa'da durumu kritik olan teknik direktörler

Basın mensuplarına verdiği demeçlerle gündem olan Portekizili'nin Kırmızı Şeytanlar'daki günlerinin sayılı olduğunu konuşuluyor. İngiliz medyası Mourinho'nun gönderilmesi halinde ManU'nun başına Zidane'ın geleceğini öne sürdü.