Ayakkabı çalan gençler polise otostop çekti
İHA

Gaziosmanpaşa Mahallesi Stat Caddesi’nde çaldıkları ayakkabılarla yürüyen ve alkollü olan 3 genç, çok yanlış bir araçtan yardım istedi.  Polise takılıp gözaltına alınan 3 şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

''ORAYA BIRAKAMAYIZ AMA KARAKOLA GÖTÜRÜRÜZ''

Gece devriyesinde bulunan Asayiş Büro ekiplerini tanımayan alkollü 3 şahıs, Tofaş Kavşağı’nda otostop çekerek polislere, kendilerini 19 Mayıs ilçesine götürmelerini söyledi. Yanlarında duran sivil polisler, "Sizi 19 Mayıs’a götüremeyiz ama isterseniz karakola götürürüz." dedi.

Ayakkabı çalan gençler polise otostop çekti

ELİNDEKİ ÇALINTI AYAKKABI POLİSİN GÖZÜNE TAKILDI

19 Mayıs’a götürmeleri konusunda ısrar eden şahısların elindeki poşet, polislerin dikkatini çekti. Asayiş Büro ekipleri, araçtan inerek poşette ne olduğunu sordu. Ayakkabı olduğunu, çöpten bulduklarını söylemeleri üzere şahıslardan şüphelenen polisler, Kaan K., Fatih K. ve Ebubekir M. isimli 3 şahsı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

KAMERA ELE VERDİ, TUTUKLANDILAR

Emniyette apartmandan ayakkabı çalındığı ihbarı yapılması üzere kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, şahısları tespit etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Bafra Adliyesi'ne çıkartılan 3 şahıs,tutuklanarak Bafra T Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)