Aykut Kocaman: Her şeye rağmen şampiyon olacağız

Süper Lig'in 2. haftasında konuk ettiği Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, oldukça kötü bir dönemden geçtiklerini söylerken, takımının gelecek için özellikle ikinci yarının son bölümünde ışık verdiğini kaydetti.

Fenerbahçe'deki ikinci döneminin zorlu olacağını bildiğini anlatan Kocaman, iddialı açıklamalarda bulundu.

HER ŞEYE RAĞMEN ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Kulübün içinde bulunduğu durumu aktaran sarı-lacivertli teknik adam, şöyle konuştu: "İşimin daha zor olduğunu biliyorum. Sabrın ve anlayışın kalmadığı bir yerde olduğumu biliyorum. Camia 3 senedir şampiyonluktan uzak ve bunu çok istiyor. Sadece şampiyonluktan uzak değil, genel olarak ilgiden de uzak gibi görünüyor. Oyuncuların öz güveni son derece düşük. Önemli hatalar yapılmazsa bunu düzeltebiliriz. Bugünkü maçta bir ışık görünüyordu. Fenerbahçe saha dışında da sıkıntılar yaşıyor ve bu net görünüyor. Takımdaki kaliteyi, kazanma ışığını çok net görüyorum. Hataları düzelterek yolumuza devam edeceğiz. İnanıyorum ki büyük bir aksilik olmazsa, şampiyon olacak bir kadro var burada. Her şeye rağmen şampiyon olacağız."

Aykut Kocaman: Bu hafta her şey ters gitti VİDEO

Aykut Kocaman: Her şeye rağmen şampiyon olacağız

AKIL SAĞLIĞIMI KAYBETMEZSEM DURUMU DÜZELTİRİZ

Kulübün içinde bulunduğu durumu aktaran sarı-lacivertli teknik adam, şöyle konuştu:

"İşimin daha zor olduğunu biliyorum. Sabrın ve anlayışın kalmadığı bir yerde olduğumu biliyorum. Camia 3 senedir şampiyonluktan uzak ve bunu çok istiyor. Sadece şampiyonluktan uzak değil, genel olarak ilgiden de uzak gibi görünüyor. Oyuncuların öz güveni son derece düşük. Önemli hatalar yapılmazsa bunu düzeltebiliriz. Bugünkü maçta bir ışık görünüyordu. Fenerbahçe saha dışında da sıkıntılar yaşıyor ve bu net görünüyor. Takımdaki kaliteyi, kazanma ışığını çok net görüyorum. Hataları düzelterek yolumuza devam edeceğiz. İnanıyorum ki büyük bir aksilik olmazsa,akıl sağlığımı kaybetmezsem ve yönetim ile oyuncu grubu fahiş bir hata yapmazsa şampiyon olacak bir kadro var burada. Her şeye rağmen şampiyon olacağız, öyle görünüyor."

"VARDAR MAÇI ZOR OLACAK"

"Vardar maçında turu geçmeye odaklanıp Gençlerbirliği maçıyla nefes almaya çalışacağız. Her şey ortada görünüyor. Volkan Demirel şanssız bir dönem geçiriyor. Aynısını 3-4 gün önce Kameni yaşadı. Vardar maçı zor olacak. 2. gol açıkçası Avrupa kupaları açısından bakıldığı zaman en iyi skorlardan birisini aldı Vardar."

"ÇOK KALİTELİ VE İSTEYEN BİR TAKIMIZ"

"Çok kaliteli oyuncularımız var. Özellikle Giuliano ve Soldado takıma girince. Çok isteyen bir takım var. Görüyorum bunu. Bu ara kaleye gelen topların %75 - 80'i gol oluyor. Bu çok sık rastlanan bir durum değil. İsteyen bir oyuncu grubu var. Bu maç da onu gösterdi. Seyircimize de teşekkür ediyorum. Bu durum devam edecek."