Aykut Kocaman Konyaspor'da

Konyaspor, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdıktan sonra Aykut Kocaman ile dün görüşmelere başladı. Görüşmelerin olumlu geçti ve Aykut Kocaman Konyaspor'a 2.5 yıllık sözleşme imzalamayı kabul etti.

Konyaspor Aykut Kocaman ile sözleşme imzaladığını duyurdu -VİDEO

2.5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Atiker Konyaspor, Ankaragücü maçının ardından teknik direktör Rıza Çalımbay ile tek taraflı yollarını ayırmıştı.

Ardından teknik direktör arayışlarına başlayan yeşil-beyazlı kulüp, Konyaspor camiası tarafından çok istenilen Aykut Kocaman ile anlaşmaya varıldı. Kocamanpazartesi Konya'ya gelip, 2.5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Aykut Kocaman Konyaspor'da

KONYASPOR'DAN AÇIKLAMA: PRENSİPTE ANLAŞTIK

Konyaspor'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman pazartesi günü kulübümüzün organize edeceği imza töreninde resmi sözleşmeyi imzalayacaktır. Sözleşmenin detayları imza töreninde spor kamuoyu ile paylaşılacaktır."

Tecrübeli teknik adamın Konyaspor'a gitmesinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Kocaman'ın yardımcılarının hainlik yaptığını ifade etmesi etkili oldu. Yaşanan sürecin ardından sarı-lacivertli ekibe dönme umudu kalmayan Kocaman, Konyaspor'la anlaştı.

KOCAMAN KONYASPOR'DA TARİH YAZDI

Aykut Kocaman, yeşil- beyazlı ekibi ilk 2005-2006 sezonunda çalıştırdı. Ardından 2014-2015 sezonunda yeniden takımın başına geçti. Kocaman ile birlikte o yıl yeşil-beyazlı takım 8'inci sırada sezonu tamamladı.

Aykut Kocaman Konyaspor'da

2015-2016 sezonunda ise ligi 3'üncü sırada bitiren Konyaspor, tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etti. Kocaman, 2016-2017 sezonunda ise yine Konyaspor'un tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nı müzesine götürmesini sağladı. Sezon sonunda Fenerbahçe ile anlaşan Kocaman, taraftarın omuzlarında uğurlandı.