Aykut Kocaman'dan Ozan Tufan'a tepki

Osmanlıspor maçından sonra oynanan 6 lig maçında bir dakika bile süre alamayan Ozan Tufan, kariyerinin en zor günlerini geçiriyor. Aykut Kocaman, 18 yaşındaki Oğuz Kağan Güçtekin'e bile şans verirken, Ozan'ı hep görmezden geldi.

Aykut Kocaman'dan Ozan Tufan'a tepki

OZAN TUFAN'IN İŞİ ZOR

Tecrübeli teknik adam, "Nedenini kendisi biliyor, ona söyledim" dedi. Kocaman, bu sorunun ısrarla kendisine sorulmaya devam edilmesi üzerine ise "Her şeyi açıklamak zorunda değilim" ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman'dan Ozan Tufan'a tepki

(Ozan Tufan takside saklanmaya çalışırken)

Ozan'ı yedek kalmaya mahkum eden şey, bir türlü seviyeye atlayamaması. Dalgın oynaması, adamını kovalamaması, geri dönüşlerde yavaş kalması, onu gözden düşüren en önemli etkenler oldu. Aykut Kocaman'ın defalarca kendisini uyarsa da gelişim sağlayamadı. Kocaman'ın Ozan'a son görüşmesinde, "Böyle devam edersen hep kulübede oturacaksın" diyerek uyardığı ortaya çıktı.

Bir haftalık tatilde özel çalışma programı verilen Ozan'ın, kendisini geliştirmek yerine takım arkadaşı Alper Potuk'la geceleri çapkınlık turuna çıkması ve basında fotoğraflarının yer alması ise bardağı iyice taşırdı.

Aykut Kocaman'dan Ozan Tufan'a tepki

Fenerbahçe yönetiminin iki oyuncuya para cezası vermesi beklenirken, Aykut Kocaman'ın özellikle Ozan Tufan'a çok kızdığı ve uzun süre oynatmayı düşünmediği ifade edildi.

Ozan Tufan nişanlandı

Aykut Kocaman'dan Ozan Tufan'a tepki