Aykut Kocaman'ın kaleci tercihi netleşmedi

Sezon başında UEFA Avrupa Ligi'ne erken veda eden ve Süper Lig'e de kötü bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, cumartesi günü Kadıköy'de oynanacak derbiyi kazanarak çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Geçen hafta deplasmanda Alanyaspor'u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde de kazanarak bu sezon ligde ilk defa üst üste 2 galibiyet almak istiyor.

Aykut Kocaman'ın kaleci tercihi netleşmedi

VOLKAN DEMİREL AĞIR BASIYOR

Derbi öncesi kadrolar şekillenmeye başladı. Fenerbahçe'de Aykut Kocaman, Alanyaspor'u 4-1 mağlup eden 11'e yakın bir takımla çıkacak derbiye ancak tecrübeli teknik adamı düşündüren en önemli konu kalede kimin oynayacağı.

Bu sezon Kameni ile Volkan Demirel'i değişmeli olarak oynatan ve iki kaleciden de tam anlamıyla memnun olmayan Kocaman'ın kritik derbide kimi oynatacağına henüz netleşmedi. Ligde ilk 4 hafta Volkan'a, son maçta ise Kameni'ye şans veren Aykut Kocaman'ın, derbi tecrübesinden dolayı Volkan Demirel'i oynatması bekleniyor.

Aykut Kocaman'ın kaleci tercihi netleşmedi

DİRAR VE VAN PERSİE YOK

Öte yandan Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Nabil Dirar ile Robin van Persie, derbide forma giyemeyecek. Bu iki futbolcunun yanı sıra sarı-lacivertlilerde Slovak futbolcu Martin Skrtel'in de durumu belirsizliğini koruyor.

Alanyaspor maçında sakatlığından dolayı görev yapamayan Mehmet Topal ise teknik direktör Aykut Kocaman'ın şans vermesi durumunda sahada yer alacak.