Ayşe Özyılmazel babasını görünce gözyaşlarını tutamadı - izle

Ayşe Özyılmazel babasını görünce gözyaşlarını tutamadı - izle

Ayşe Özyılmazel, 'Sabıkalı' şarkısını söylerken 2 yıldır görüşmediği babasını karşısında görünce ağlamaya başladı. 'Babam gelmiş 'diyerek hıçkıra hıçkıra ağlayan Özyılmazel, önce seyircilere gözyaşları arasında, "Babalar ve kızlar hiç ayrılmamalı. Aileler bir arada olmalı. Biz bir arada olmalıyız. Hayat hepimiz için zor. Hepimizin hataları var. Bir arada olun, hiç ayrılmayın sevdiklerinizden. Annenizden, babanızdan hiçbir zaman ayrılmayın" dedi.

Ayşe Özyılmazel, babasını görünce hıçkıra hıçkıra ağladı

NECO GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Bir anda sahneden inen Özyılamazel, babasının boynuna sarılarak ağlamaya başladı. Ünlü müzisyen Neco ise gözyaşlarını tutamayarak dakikalarca kızına sarıldı. Daha sonra 6 yaşındaki kardeşi Leyla'yı kucağına alan Özyılmazel, bir müddet hasret giderdi.

En son 2 yaşındayken gördüğü Kardeşi Ali Nejat'ı da seven Özyılmazel, daha sonra kardeşleri ile birlikte sahneye çıkarak dans etti. Duygusal anların yaşandığı konser ise Özyılmazel'in söylediği hareketli parçalarla devam etti.

''BENİ İLGİLENDİRMEZ''

Neco, kızı Ayşe Özyılmazel'in Ali Taran'la evlenip boşandığı dönemde ''Beni ilgilendirmeyen bir konu. Benim aile yaşantımda herhangi bir sorun yok. Çok mutluyuz, Allah nazardan saklasın'' açıklamasını yapmıştı.