Ayşe Özyılmazel: Erkek çok adam yok

Ayşe Özyılmazel: Erkek çok adam yok

Ünlü yazar ve şarkıcı Ayşe Özyılmazel, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Yaz tatilinin yaklaşmasıyla birlikte sıkı bir spora başlayarak kilolarından kurtulan Ayşe Özyılmazel, formunu spor hocasına ve diyetisyenine borçlu olduğunu söyledi. Özyılmazel, hemcinslerine de tavsiyeler vermeyi ihmal etmedi; "Kilo almak istemiyorlarsa tatlıdan ve hamur işinden uzak durun"

"ERKEK ÇOK ADAM YOK"

Sözcü'de yer alan habere göre; 2011 yılında reklamcı Ali Taran'la yaşadığı evliliği 1 yıl süren ve akabinde Berk Suyabatmaz'la kısa süreli bir aşk yaşadıktan sonra adeta kabuğuna çekilen Ayşe Özyılmazel, gazetecilerin 'yeni bir aşk var mı?' sorusuna samimi cevaplar verdi. Aşktan yana ağzının yandığını söyleyen Özyılmazel; "Yaşadığım evlilik ve onun ardından yaşadığım birliktelik bana çok şey öğretti, o yüzden artık kolay kolay sevemiyorum. Birçok erkek var ama hiç birine bir şey hissedemiyorum. Bizimle olmak isteyen bir çok erkek, kameralara görünmekten korktuğu için de bizle birlikte olmak istemiyor, ama ben sizleri ve kameraları seviyorum. Bazı erkekler de sırf bizle görünmek için arkadaşlık kurup bizim sırtımızdan piyasa yapmak istiyor" dedi.

Ayşe Özyılmazel

"ADAM GİBİ ADAM BULURSAM ÇOCUK YAPARIM"

Çocuk sahibi olmayı çok istediğini sözlerine ekleyen Özyılmazel; "Çocukları çok seviyorum, adam gibi bir adam bulur da evlenirsem tabiki çocuk sahibi olmak isterim" dedi.

Ayşe Özyılmazel: Erkek çok adam yok