Ayşe Özyılmazel evlendiğine pişman mı

Ayşe Özyılmazel evlendiğine pişman mı

Ünlü şarkıcı Ayşe Özyılmazel dün Etiler'deki Big Chefs adlı mekandan çıkarken görüntülendi. Ayşe Özyılmazel, elindeki çantanın içinde bulunan köpeğini gösterdi. Yılmazel'in mutluluğu gözlerden kaçmazken köpeğini çocuklar gibi sevdiğini dile getirdi. Ünlü şarkıcı ''O benim minik oğlum, çantasına koyduktan sonra her yere beraber gidebiliyoruz, şimdi tam kuaföre gidecekken siz yakaladınız beni'' dedi.

AYŞE ÖZYILMAZEL HAYRANLARINA MÜJDE!

Ünlü şarkıcı yeni bir albüm çıkarmaya hazırlandığını söyledi. ''İki şarkılık bir single albüm olacak çok heyecanlıyım dinleyen herkes çok beğenecek'' diye konuştu.

NE ŞİŞMANIM NE DE PİŞMANIM!

Ali Taran'la dünya evine giren Ayşe Özyılmazel, ''Evlilik nasıl gidiyor'' sorusunu soran muhabire ''Sen evli misin'' diyerek soruya sorula karşılık verdi. Muhabirin ''20 gün sonra evleniyorum'' yanıtına ''İyi düşündün mü? Hemen karar vermeseydin'' sorusuna muhabir ''Siz pişman oldunuz sanırım'' söylemine karşılık Yılmazel ''Ne şişmanım ne de pişmanım'' diye yanıt verdi.

ÇOCUK SORUSU HAVADA KALDI!

Ayşe Özyılmazel, Ali Taran'la evliliğinde her şeyin yolunda olduğunu dile getirdi. ''Çocuk düşünüyor musunuz? Annelik özlemi var mı'' sorusunu yanıtsız bırakan ünlü şarkıcı kuaföre geç kaldığını söyleyerek gözlerden uzaklaştı.