Azer Bülbül'ün ölmeden önceki son görüntüleri
ensonhaber.com

azer bülbül

2012 yılının ocak ayında gittiği Antalya'da kaldığı otel odasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren arabesk fantezi müzik sanatçısı Azer Bülbül'ün ölmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde acı içinde kıvrandığı gözlenen sanatçının, kendisine müdahale eden doktora göğüs kısmında bir ağrı hissettiğini belirtiyor.

GERÇEK ADI SÜBUTAY KESGİN

Kars'ta 1969'da dünyaya gelen Azer Bülbül (Sübutay Kesgin), daha sonra ailesiyle birlikte Almanya'ya yerleşti. Müzik yaşantısına 'Garip Yolcu' albümü ile başlayan Bülbül, daha sonra halk müziği- arabesk tarzında 'Yalan Olur', 'Ben Sana Vurgunum', 'Fırat' gibi albümleri ile müzik yaşantısına devam ederken 1996 yılında çıkardığı 'Ben Babayım' adlı albümü ile çıkış yakaladı. Bu albümde yer alan 'Yaralandın mı Ey Can' ve 'Dokunmayın Çok Fenayım' adlı şarkılarıyla büyük ses getirdi.

Azer Bülbül'ün ölmeden önceki son görüntüleri VİDEO

10 AY HAPİS CEZASI ALMIŞTI

15 Şubat 2001 tarihinde evinde kokain partisi düzenlediği için 10 ay hapis cezası alan ve bu cezası paraya çevrilen Bülbül, geçen yıl bir röportajında, "18 ay uyuşturucu tedavisi gördüm. 1.5 yıldır da temizim. Artık o günleri anmak bile istemiyorum" demişti.