İstanbul 20°C
Ankara 17°C
İzmir 18°C

Aziz Yıldırım, 2 Kasım 1952’de Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde dünyaya geldi. Ankara Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi’ne giren Yıldırım, buradan inşaat mühendisi olarak mezun oldu.
Maktaş Mühendislik firmasının sahibi olan Aziz Yıldırım, 1990-1992 yılları boyunca Metin Aşık başkanlığındaki yönetimde görev aldı.
1991-1992 sezonunda ise Futbol Şubesi sorumluluğunu üstlenen Yıldırım, yıldız futbolcu Tanju Çolak’ın Galatasaray takımından Fenerbahçe'ye transferini gerçekleştirdi.
15 Şubat 1998 tarihinde yapılan Fenerbahçe Genel Kurultayı’nda başkanlık için aday olan Yıldırım, rakibi Vefa Küçük'ü 1 oyla geçerek seçimi kazandı.
Yıldırım, 469 oy alarak, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 52. Başkanı oldu.
Aynı yıl 14 Haziran’da yapılan seçimde 655 oy alan Yıldırım, 1 Temmuz 2001’de verilen oyların 1069’unu topladı.
Fenerbahce Şükrü Saracoğlu Stadının 52.000 kapasiteye ulaşmasında en çok katkıyı sağlayan kişi olan Yıldırım, Fenerbahçe’nin bir marka haline gelmesinde büyük katkılar sağladı.
20 Şubat 2000'deki başkanlık seçiminde 2 bin 657 oy, 3 Mart 2002'de yapılan seçimde ise 2 bin 175 oy alarak Fenerbahçe’deki görevini sürdürmeye devam eden Yıldırım, Türkiye çapında 45 şubesi bulunan Fenerium Mağazalarını açtı.
5 Mart 2006’da yapılan Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurulu'nda tek aday olan Aziz Yıldırım, 3 bin 676 oyla 7. kez başkanlığa seçildi.
Aziz Yıldırım, 7 Mart 2004 tarihinde yapılan bir önceki seçimlerde aldığı 3 bin 555 oyu geçerek, 3 bin 676 oyla bugüne kadarki en fazla oyunu almış oldu.
Aziz Yıldırım evli ve iki çocuk sahibidir.
Oda TV davası tutuklu sanığı Yıldız'ın Silivri'deki ilk fotoğrafı
Ahmet Geben'in ağabeyi Hava Er Mehmet Geben de 1981'de askerliğini yaparken Babaeski'de şehit olmuştu.
Mahkeme, ''terör örgütü propagandası'' yaptığı gerekçesiyle milletvekili Tuğluk'a 1 yıl hapis cezası verdi..
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'dan açıklama..
CHP'li 2 başkan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın hazırladığı '29 Büyükşehir' tasarısını değerlendirdi.
"Öyle Bir Geçer Zaman Ki"de Mete'nin sevgilisi rolünde oynayan Türkü Turan diziden ayrılıyor.
Galatasaray, Hamburg'da forma giyen milli futbolcu Gökhan Töre ile yakın temasını sürdürüyor.
Başbakan Yardımcısı Babacan'ın kayınçosu 28 bin dolar maaşla Tanıtım Ajansı'nda işe başladı..
Çeşitli ülkelerden öğrencilerin katıldığı Uluslararası Türkçe Derneği Olimpiyatları'nda elemeler başladı.
Başbakan Erdoğan yerel seçimlerde rotayı doğuya çevirdi.
Askerlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı kabul edildi.
Bulut: 'Bütün hayatım boyunca ekonomi çalışmalarımda geldiğim bir nokta var; bunu şerefimle söylüyorum, Faiz haramdır'
Memur sendikaları son teklif sonrası Başbakan'ı aradı ama..
Kayseri Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde patlama meydana geldi. 1 polis şehit oldu.