Aziz Yıldırım'dan Emre'ye süpriz teklif

Aziz Yıldırım'dan Emre'ye süpriz teklif

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun sezon sonunda bitecek sözleşmesiyle ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanıyor.

Ligin bitiminin ardından bazı oyuncularla yolları ayırmayı, bazılarıyla da yeni sözleşme yapmayı planlayan Sarı-Lacivertli yönetim, 2'nci gruba giren kaptan Emre için önceki gün tecrübeli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut ile kulüp binasında bir araya geldi.

2 YILLIK SÖZLEŞME

Bugün'de yer alan habere göre; Başkan Aziz Yıldırım'ın bizzat görüştüğü Bulut, Emre'nin takımda devam etmek istediğini iletti. Yapılan ayrıntılı müzakerelerin ardından taraflar 2 yıllık yeni sözleşme üzerinde uzlaştı.

FENERBAHÇE'DEN KOPAMAMIŞTI

Ancak söz konusu görüşme sadece sözleşme uzatma konusuyla sınırlı kalmadı. Başkan Yıldırım, aktif futbol hayatını sonlandırdıktan sonra Emre'nin sportif direktör olarak kulüpte çalışması fikrine de sıcak baktığını söyledi. 34 yaşındaki futbolcu, 2 yıllık mukavelesinin sonunda futbolu bırakmaya karar verirse Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü olacak.

2011-2012 sezonu sonunda sözleşmesi biten ve Aykut Kocaman'la yaşadığı birtakım sorunlar nedeniyle sözleşmesi yenilenmeyen Emre Belözoğlu, kısa bir Atletico Madrid macerası yaşamıştı. Ancak 5 ay dolmadan yeniden Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.