Aziz Yıldırım'ın herkesi şaşırtan cevabı

Aziz Yıldırım'ın herkesi şaşırtan cevabı

Vatan'da yer alan habere göre, Yargıtay'ın onama kararının ardından 2 yıl 2 ay daha hapis yatacağı kesinleşen ve tatil için gittiği Fransa'dan önceki gece dönen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kendisi için düzenlenen karşılama töreninde öyle duygulanmıştı ki, gözyaşlarına hakim olamamıştı. Havaalanına koşan binlerce taraftarı, eski-yöneticileri ve 9 branştaki sporcuları karşısında görünce adeta şoke olan başkan, kendisine gösterilen sevgi seli karşısında yorgunluğunu unutmuş, 4.5 saatlik yolculuğun ardından “Burası benim evim” dediği Şükrü Saracoğlu'nun yolunu tutmuştu.

Kendisine havaalanının hemen çıkış kapısındaki otobüse aşırı kalabalıktan dolayı yaklaşık 20 dakikalık rötarla atabilen başkanla konuşabilmek için birbirleriyle yarışan yöneticilerle tek tek tokalaşan Yıldırım, yolculuk esnasında eski ve yeni yönetici arkadaşlarını çok şaşırtan ifadeler kullandı.

" YORGUNSUN AMA..."

Sarı-lacivertlilerin basın sözcüsü ve genel sekreteri Mahmut Uslu'nun “Başkanım biliyoruz yorgunsunuz ama herkes merak içinde. Yarın ne yapacağız. Programımız ne? Canlı yayına çıkmayacak mısınız? Yönetim kurulu toplantımızı ne zaman yapalım?” sorularına verdiği “Yarın ne olacağını bilmiyorum. Bakarsınız aranızda bile olmayabiliriz. Maalesef artık plan program yapmıyorum, yapamıyorum. Hele bir yarın olsun da, ne olacağına bakarız” yanıtını vererek infazının her an gerçekleşebileceğini belirtti.

ACIKANA KUMPANYA

Öte yandan zorlu bir yolculuk sonrası Sabiha Gökçen'den, Saracoğlu'na varan otobüste taraftarı sakinleştirmekte Mahmut Uslu başroldeydi. Uslu havaalanında, “Tanıdınız mı? Ben Mahmut Uslu. İlk hedefimiz Bağdat Caddesi” sözleriyle de kalabalığa seslendi. Bu uzun yolculukta otobüste acıkanlar için kumanya da dağıtıldığı öğrenildi.