Babası yerine yanlışlıkla 5 yaşındaki Şirvan'ı vurdular

Geçtiğimiz 13 Ağustos tarihinde 5 yaşındaki Şirvan, Gaziantep’in Nurdağı ilçesinin Kömürler köyünde silahla başından vurularak öldürülmüştü.

Şirvan'ın dedesinin başvurusu üzerine 'Kaybolan Çiçekler' isimli programın ekibi olayı aydınlatmak için yaptığı araştırmalarda önemli bilgilere ulaştı. Canlı yayında bu bilgilerin verilmesiyle minik Şirvan'ın babası ve amcası itirafa zorlandı.

Babası yerine yanlışlıkla 5 yaşındaki Şirvan'ı vurdular

DEDE İTİRAF ETTİ

Canlı yayında, baba ve amcanın olan bitenle ilgili  itirafları izleyenlere büyük bir şaşkınlık yaşattı. Küçük kızın katillerini ise dede Hasan Toga açıkladı.

Programa telefonla bağlanarak katılan Hasan Toga, minik Şirvan'ın, oğlu Yusuf'un 37 gün önce kaçırdığı Şahizer isimli kadının ailesi tarafından öldürüldüğünü itiraf etti.

Babası yerine yanlışlıkla 5 yaşındaki Şirvan'ı vurdular VİDEO

BABASININ KAÇIRDIĞI KADININ AİLESİ ÖLDÜRDÜ

Şahizer isimli kadın kocasının vefatı sonrasında kayınbiraderinin tacizine uğrayınca onu öldürüp hapse girdi. Cinayet ve hırsızlık sabıkası olan Şahizer O. açık cezaevinden firar ederek, Şirvan'ın babası Yusuf Bağlamacı ile kaçarak onunla yaşamaya başladı.

Babası yerine yanlışlıkla 5 yaşındaki Şirvan'ı vurdular

YANLIŞ HEDEFİ VURDULAR

Bu olay üzerine intikam almak isteyen Şahizer'in akrabaları, Şirvan ve Yusuf’un yaşadığı çadırın bulunduğu yere gidip Yusuf ve Şahizer'i vurmak istedi. Ancak, kurşun masum minik Şirvan'a isabet etti.

"ARAYIP ÖZÜR DİLEDİLER"

Şirvan'ın ölümüne sebep olan katilin babası hala Kiraz'ı arayarak özür diledi ve vurmak istedikleri kişilerin Yusuf ve Şahizer olduğunu söyledi. İtirafları dinleyen baba fenalık geçirerek bayıldı.

Babası yerine yanlışlıkla 5 yaşındaki Şirvan'ı vurdular

İTİRAFLARI SONRASINDA GÖZALTINA ALINDILAR

Yayını izleyen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ekipleri, canlı yayında yapılan itirafları ihbar kabul ederek stüdyoya geldi. Şirvan’ın amcası, babası ve yengesini gözaltına alan ekipler zanlıların bulunması için çalışma başlattı.

GERÇEĞİ BİLDİKLERİ HALDE SUSTULAR

Baba Yusuf Bağlamacı ve abisi Tekin Bağlamacı, cinayet zanlılarını bilmelerine rağmen gizlediler. Kaybolan Çiçekler ekibinin araştırmasıyla gerçek ortaya çıkınca stüdyoda büyük şok yaşandı.