Bahçeli miting rotasını Erdoğan'a göre belirleyecek

Bahçeli miting rotasını Erdoğan'a göre belirleyecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Erdoğan için söylediği “Erdoğan nerede miting yapıyorsa MHP aynı yerde aynı gün aynı saatte miting yapacak” sözünü yerine getiriyor.

"NEFESİMİZ ENSESİNDE OLACAK"

Erdoğan’ın başkanlık sistemini anlatmak için Kırşehir’de gerçekleştirdiği halka hitap üzerine kurmaylarıyla değerlendirme yapan Bahçeli, daha önce belirttiği sözleri anımsatarak, “Nefesimiz ensesinde olacak demiştik. Şimdi bu sözümüzü tutacağız. Kırşehir’de miting gerçekleştireceğiz” dedi.

MİTİNG 8 ŞUBAT'TA YAPILACAK

Milliyet'ten Önder Yılmaz'ın haberine göre; Bahçeli, gerçekleştirecekleri mitinglerin parolasının ise “Nefesimiz ensende olacak” şeklinde olduğunu kaydetti. Bahçeli’nin Kırşehir’deki mitingi 8 Şubat’ta gerçekleştireceği öğrenilirken, halka Erdoğan’ın Başkanlık Sistemi’ni sadece kendisi ve yakın çevresi için istediğini ve diktatörlüğü arzuladığı mesajını verecek.

DİVAN'I TOPLAYACAK

Bahçeli, bugün toplayacağı Başkanlık Divanı’nda konunun detaylarını parti yöneticileriyle masaya yatıracak. Konuya ilişkin olarak Milliyet’in sorularını yanıtlayan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Sayın Genel Başkanımız Bahçeli daha önce Erdoğan nerede miting yaparsa orada miting yapacağımızı açıklamıştı. Bu mitinglerde Cumhurbaşkanlığı makamında oturan şahsa sorumluluklarını hatırlatacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırşehir'de

Bahçeli miting rotasını Erdoğan'a göre belirleyecek