Bahçeli'den 2 bin 500 liraya kitap satan Özdil'e tepki
ensonhaber.com

qweqwe

Devlet Bahçeli konuşması sırasında, terör ile kol kola yürüyenlere tepki gösterdi. Özellikle son dönemde yaşanan operasyonlara karşılık, halen teröristleri şirinleştirmeye çalışanlara yönelik faaliyet yürüten kesime, Bahçeli sert çıkıştı.

Bahçeli, bu kesime, Yılmaz Özdil'in 2 bin 500 liralık kitabı üzerinden tepki gösterdi.

"BEKA DEĞİL KAYMAKLI TİCARET SORUNU"

Devlet Bahçeli, CHP'ye yönelik HDP ittifak eleştirisinde "CHP yine tarihin yanlış tarafındadır. HDP ile gönül ittifakı kuranlar, FETÖ'nün kumandası altında olanlar, YPG'yi kendi vatanını kurtarmak için örgütlenmiş oluşum görenler, bekayı nereden bilecek, bekanın nesini idrak edecektir? Allah herkese nasibine göre az veya çok bir zeka vermiştir. Bunlarda devlete bağlılık, bayrağa sevgi sorunu vardır. Terör bir beka sorunudur. Teröristlere cici çocuk muamelesi yapanlar bekayı anlamazlar. 15 Temmuz’a tiyatro diyenler bekayı göremezler. HDP ile yasak ilişki yaşayanlar için beka sorunu tam bir hayaldir." dedi.

Beka sorununa yönelik yapılan eleştirilere de değinen Bahçeli, Yılmaz Özdil'in kitabı üzerinden"Haine hain diyemeyen, katile katil diyemeyen zevat için börek çörek sorunu vardır. 1881 adet Atatürk kitabı satanlar için ballı kaymaklı ticaret sorunu vardır. Bu sorunu da alavere dalavereyle çözmüşlerdir." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'den 2 bin 500 liraya kitap satan Özdil'e tepki VİDEO