Bahçeli'den futbol yorumu: Bilgim yok

Bahçeli'den futbol yorumu: Bilgim yok

MHP lideri Devlet Bahçeli, G.Kurmay Başkanı'yla komutanların resepsiyona katılması ve eşli daveti değerlendirirken, "Normalleşme açısından iyi oldu" yorumunu yaptı.

"İNTİKAM KOKUSU VAR"

23 Nisan resepsiyonunda gazetecilerle sohbet eden Bahçeli, "28 Şubat konusunu yakında izliyoruz. Fazla uzatılmadan hızlı ve adil bir yargılamayla bu hesaplaşmanın intikama dönüşmeden sonuçlandırılmasında yarar var. Sayın Süleyman Demirel Bey'i bu işin koordinatörüymüş gibi takdim etmek yanlış bir davranış. Her ne kadar biz intikamcı değiliz demiş olsalarda intikam kokusu var" dedi.

RESEPSİYONDAN VİDEO İÇİN TIKLAYIN

RESEPSİYONDAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

"FUTBOL KONUSUNDA BİLGİM YOK"

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Devlet Bahçeli, futbolla ilgili bir soru üzerine de, "Bu sene futbol maçlarının yapılış şekli hakkında bilgim olmadığı için karıştırıyorum. Geçen seneler böyle bir şey yoktu. Kulüp başkanımız Demirören Bey her şeyi yapabilecek kabiliyette bir şahsiyettir. Federasyon başkanı olarak da çok iyi hizmetler sunacağı kanısındayım" diye konuştu.

YENİ SİSTEM KAFALARI KARIŞTIRDI

Bu yıl sezon öncesi patlak veren şike skandalının ardından, Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı değişiklikle ligin şampiyonunu ve Avrupa'ya gidecek takımları belirleyecek Play Off sistemini devreye soktu.

Bu sistemin işleyişi ve takımları nasıl etkileyeceği büyük tartışma yaratırken, futbolu hobi olarak takip edenlerin kafasında da çeşitli soru işaretleri uyandırmıştı.