Bahçelievler'de hastanede doktora silahlı saldırı
DHA

Bahçelievler'de saat 12.30 sıralarında bir özel hastanede görevli Psikiyatri Uzmanı Fikret Hacıosman, eski hastası olduğu belirtilen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan doktor ameliyata alındı.

Bahçelievler'de hastanede doktora silahlı saldırı

AKRABASININ EVİNDE YAKALANDI

Mart ayından beri tedavi için gittiği doktoru Fikren Hacıosman’ı silahla vurarak yaralayan Serhat T., polis ekipleri tarafından Esenler’de bir akrabasının evinde yakalandı.

Zanlı, polis tarafından sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Şahsın şubeye girerken gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktığı görüldü.

Bahçelievler'de hastanede doktora silahlı saldırı

Hastaneden olayla ilgili yapılan açıklamada, "Hastanemiz Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Dr. Fikret Hacıosman, Mart ayından itibaren tedavi gören hastası tarafından ateşli silahla saldırıya uğramıştır. 12.25 sıralarında saldırıya uğrayan Dr. Hacosman, acil müdahalesi yapılarak ameliyata alınmıştır. Şu an yoğun bakım tedavisi sürmektedir. Hayati tehlikesi devam etmektedir. Emniyet mensupları tarafından yapılan tahkikat sonucu saldırgan yakalanmış ve gözaltına alınmıştır. Bu elim saldırı tüm sağlık camiasını derinden sarsmıştır." denildi.

Bahçelievler'de hastanede doktora silahlı saldırı VİDEO

Bahçelievler'de hastanede doktora silahlı saldırı

DOKTOR HAYATINI KAYBETTİ

Medicana Bahçelievler Hastanesi'nden yapılan açıklama şöyle:

"2 Ekim 2018 tarihinde tedavi ettiği hastası tarafından ateşli silahla saldırıya uğrayan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Dr. Fikret Hacıosman, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir.

Yaşanan saldırı sonrasında ameliyata alınan ve tedavisi titizlikle takip edilen doktorumuz Fikret Hacıosman; yaşamsal fonksiyonlarının geri döndürülememesi nedeniyle saat 21.55'te vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

3 Ekim Çarşamba günü saat 12.00'de, Medicana Bahçelievler Hastanesi önünde ve tüm Türkiye'deki Medicana Hastanelerinde eş zamanlı Dr. Fikret Hacıosman anısına bir tören düzenlenecek ve basın açıklaması yapılacaktır."

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)