Bakan Bekir Bozdağ'dan akademisyenlere tepki
AA

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda soruları yanıtlayıp gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

"SANKİ HENDEKLERİ UZAYLILAR KAZDI"

PKK'ya karşı yapılan operasyonların durmasını isteyen akademisyenler hakkında konuşan Bozdağ, "Sanki bölgede terör örgütü yok, sanki hendekleri uzaylılar kazdı, barikatları uzaylılar kurdu." dedi.

Bakan Bekir Bozdağ'dan akademisyenlere tepki

Bakan Bekir Bozdağ'dan akademisyenlere tepki VİDEO

Bakan Bozdağ'ın konuşmasından satır başları;

"Sanki bölgede terör örgütü yok, sanki hendekleri uzaylılar kazdı, barikatları uzaylılar kurdu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Hükümeti olmayan şeyle mücadele ediyormuş gibi. Bunların görecek gözleri demek ki yok, duyacak kulakları hakikati yok ve bunları değerlendirecek bir idrak anlayışına sahip değiller.

"ROKET ATANLARA SÖYLEYECEK HİÇBİR SÖZÜNÜZ YOK MU"

Eminim ki bu akademisyenlerin önemli bir kısmının o bölgede yaşananlardan haberi yok. Gidip gördüklerini zannetmiyorum. Doğru dürüst bir Şırnak, Cizre, Silopi ziyareti yaptıklarını, Sur'da ne olup bittiğini gözlemlediklerini düşünmüyorum. Sadece kendilerine kim ne aktarıyorsa onlar üzerinden bir değerlendirme yaptıklarını düşünüyorum. Ama gitsinler baksınlar. Olay yerlerini, terör eylemlerinin olduğu yerleri değerlendirsinler. Siz bir hastaneye roketlerle saldırıyorsunuz. Onlarca roket atıyorsunuz. O hastanede doktorlar, ebeler, hemşireler, sağlık personeli oradaki insanların sağlığı için çalışıyor. Roketler atılıyor. Roket atanlara söyleyecek hiçbir sözünüz yok mu?"

1100 akademisyen askeri polisi katliamla suçladı haberi

Bakan Bekir Bozdağ'dan akademisyenlere tepki

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)