Bakan Güllüce’den Başkan Keskin’e hayırlı olsun ziyareti

Bakan Güllüce’den Başkan Keskin’e hayırlı olsun ziyareti

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'i makamında ziyaret ederek yeni döneminin hayırlı olmasını diledi. Başkan Keskin'in Sultanbeyli'de seçimleri büyük bir farkla kazandığını hatırlatan Bakan Güllüce;

DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

“Geçmişte yaptığı hizmetlerden dolayı kendisini kutluyorum. İnanıyorum ki, bu önümüzdeki 5 yıl içerisinde Sultanbeyli'yi daha yaşanabilir, güzel, çağdaş, modern dünyanın ve insanımızın talep ettiği güzel bir şehir haline getirecek. Vatandaşımıza da Sultanbeyli'de verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu büyük fark öyle tahmin ediyorum ki önümüzdeki seçimde çok daha büyür. Sultanbeyli çok daha iyi bir noktaya doğru gider. Sultanbeyli, mülkiyet sorunu olan bir ilçeydi. Sorunun çok önemli bir kısmını Başkanımız çözdü” dedi. Güllüce, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sultanbeyli Belediyesi ve hükümetimizin desteğiyle ilçede çok daha güzel hizmetlere imza atacaklarını vurgulayarak, Keskin'e başarılar diledi.

''HEM İLÇEMİZE HEM DE ÜLKEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ''

Başkan Keskin de Bakan İdris Güllüce'nin kendisini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Hep birlikte hem ilçemize hem de ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.