Bakan Işık: Yolsuzluk olsaydı hastane bile yapılamazdı

Bakan Işık: Yolsuzluk olsaydı hastane bile yapılamazdı

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, kahvaltı programında Kandıra'nın mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan'ın da katıldığı toplantıya Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken, İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyesi adayları, mahalle ve köy muhtarları yoğun katılım gösterdi.

''ESKİ HASTANE TAMİR BİLE EDİLEMEZDİ''

Kahvaltı programında konuşan Bakan Işık, şunları söyledi: "Eğer yolsuzluk olsaydı Kandıra'ya hastane yapılmasını bırakın eski hastane tamir bile edilemezdi. Yolsuzluk olan bir memlekette bu kadar hizmetin yapılması mümkün değildir. Bireysel yanlışlar olabilir hepimiz insanız ama yolsuzluk yoktur. Yanlış yapanlar da gerekli cezayı alacaklardır.”

''CHP SEÇİMDEN SONRA HALKI UNUTUYOR''

CHP'ye de yüklenen Işık, sözlerini şöyle sürdürdü: “CHP öyle bir anlayışa sahip ki, seçim geldiği gün halkı hatırlıyor, seçimden sonra unutuyor. Halkı unuttuğu zaman milletin lehine, menfaatine ne varsa ona karşı çıkıyor, seçim yaklaştığında aklı başına geliyor. Memlekette yolsuzluk olduğunu iddia eden CHP'liler, eğer Mustafa Sarıgül'ü eğer Sefa Sirmen'i aday göstermeselerdi o zaman yolsuzlukla mücadele ettiklerini anlardık.”

''BU İŞ GÖNÜL İŞİDİR''

Kandıra'ya değer verdiğini anlatan Işık, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz iki şeye önem veriyoruz. Birincisi halkımızı refaha kavuşturmak ikincisi devletimizin itibarını artırmaktır. Bu iş gönül işidir. Dolayısıyla inşallah hep beraber Kandıra'ya hizmet getirmenin peşinde olacağız. Önümüzdeki dönemde Ünal Köken ile Kandıra'nın çehresini değiştireceğiz ve çok daha güzel bir Kandıra oluşturacağız.”