Bakan Mahir Yağcılar Erdoğan'ı kutladı

Bakan Mahir Yağcılar Erdoğan'ı kutladı

Türkiye'de yapılan yerel seçimlerin barış ve huzur içinde geçmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Bakan Yağcılar, seçimlerin demokratik hava içinde geçmesinin Türkiye için olduğu kadar Balkanlar için de büyük önem arz ettiğini dile getirdi.

''ZAFER BEKLENEN BİR SONUÇTU''

Yağcılar, “Türkiye Cumhuriyeti'nde düzenlenen seçimlerde demokrasi ağır basmıştır. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki Ak Parti'nin bu seçimlerden zafer ile çıkması beklenen bir sonuçtu. Ak Parti camiası ve Başbakan Erdoğan'ı cani yürekten kutluyorum. Seçimler AK Parti'nin güçlü ve örgütlü, halka hizmet eden bir parti olduğunu kanıtlamıştır. Ak Partili belediyelerde halka verilen hizmet mükafatlandırılmıştır” ifadesine yer verdi. KDTP ve Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, açıklamasında, Kosova ve Türkiye arasında başarıyla gelişen ilişki ve işbirliği kapsamında Kosova Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti belediyeleri arasında gelecekte de işbirliğin daha da ileriye taşınacağına inandığını belirtti.

KTAP VE MAMUŞA BELEDİYE BAŞKANI BÜTÜÇ'TEN ERDOĞAN'A KUTLAMA MESAJI

Kosova Türk Adalet Partisi (KTAP) Genel Başkanı ve Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç, AK Partinin zafer elde etmesi sonucu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a kutlama mesajı gönderdi. Kosova Türk Adalet Partisi (KTAP) Genel Başkanı ve Kosova'nın tek Türk Belediyesi Başkanı olan Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a kutlama mesajı gönderdi. Bütüç, mesajında yerel seçimlerde elde ettikleri başarılardan dolayı başta Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve Belediye Başkanlığı'nı kazanan belediye başkanlarını kutladı. Arif Bütüç, kutlama mesajında, “Kosova'nın dostu ve Mamuşa'nın 'Fahri Vatandaşı' olan T.C. Başbakanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın bu başarısı bütün Kosova'yı mutlu ettiği gibi Mamuşa Belediyesini ve bütün Mamuşa vatandaşlarını ayrı bir şekilde sevindirmiştir. T.C. Başbakanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve bütün AKP teşkilatının elde etmiş oldukları bu başarılarını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.