Balayından eşinin cenazesiyle döndü

Balayından eşinin cenazesiyle döndü

Eda Çetintürk, tekerlekli sandalyede ve eşinin cenazesiyle birlikte Türkiye'ye geldi.

HAVAALANINDA YAS

Atatürk Havalimanı'nda bugün yas ve gözyaşı vardı. 43 yaşındaki ünlü reklamcı eşi Murat Çetintürk ile hayat yolculuğunda birlikte yürüyeceklerine söz veren ve henüz 3 günlük evliyken balayı için Brezilya'ya giden fotoğrafçı Eda Çetintürk tekerlekli sandalyede ve eşinin cenazesiyle birlikte Türkiye'ye döndü. Eşini trafik kazasında kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeki Çetintürk, havalimanında arkadaşlarını ve yakınlarını görünce gözyaşlarına boğuldu.

Balayından eşinin cenazesiyle döndü

İstanbul Erkek Lisesi'nin ardından kazandığı Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü'nden kimyalarının tutmadığı gerekçesiyle ayrılıp reklam sektörüne atılan ve birçok önemli reklama imza atıp sayısız ödül sahibi olan Murat Çetintürk, çok sevdiği fotoğrafçı Eda Çetintürk ile hayat yolculuğunda birlikte yürüyeceklerine söz vererek evlendi. 3 günlük evli çift büyük bir mutlulukla el ele balayı için Brezilya'ya gitti.

EŞİNİN CENAZESİYLE YURDA DÖNDÜ

Ancak Çetintürk çifti ülkelerinden binlerce kilometre uzaklıkta kötü kaderlerine mahkum oldu. Seyahat ettikleri minibüsün bir kamyonla çarpışması sonucu ''İki hayatım olsun birinde sonuna kadar dünyanın, ikincisinde sonuna kadar sanatın koridorlarında dolaşayım isterdim" diyen Murat Çetintürk hayatını kaybederken, Eda Çetintürk çok sevdiği eşini kaybetmenin derin acısıyla yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Çetintürk, bugün tekerlekli sandalyede ve eşinin cenazesiyle birlikte Türkiye'ye döndü. Uçaktan indiğinde ailesi ve yakın çevresini karşısında bulan Çetintürk gözyaşlarına boğuldu. Genç kadının acısı ve kederi havalimanının bütününü kaplarken, yakınlarının tesellisi ise gözyaşlarını dindiremedi.

Eda Çetintürk, ailesine sarılarak havalimanından ayrılırken reklamcı Çetintürk'ün cenazesinin 19 Şubat Cumartesi günü Fatih Camisi'nden kaldırılacağı ve Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.