Balıkesirli adamın şaşırtan ambulans merakı

Balıkesirli adamın şaşırtan ambulans merakı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 112 sağlık görevlileri gün içersinde üç ayrı olay için gittiklerinde karşılarında 25 yasındaki İdris H. isimli kişiyi gördü. İdris H. ilk olarak yüksekten düşme vakası olarak 112 tarafından alınarak hastaneye götürüldü. Yapılan tedavisinde herhangi bir bulguya rastlanmadığı için taburcu edildi.

Balıkesirli adamın şaşırtan ambulans merakı

TEDİVİSİ YAPILIP TABURCU EDİLDİ

112 sağlık görevlileri, aynı gün bir olay için çağrıldı. Kısa sürede olay yerine giden sağlık görevlileri, karşılarında yine İdris H.'yi gördü. H. ambulansla hastaneye götürülerek, acil serviste tedavisi yapıldı. Tedavisinden sonra taburcu oldu.

''SÜREKLİ AYNI ŞEYİ YAPIYOR''

112'ye üçüncü ihbar Bandırma İDO iskelesi önünden geldi. Yerde yatan kişinin yine İdris H. olduğunu öğrenen sağlık ekipleri, "Kazazede var diye ambulans çağrıldı. Bu üçüncü. Sürekli aynı şeyi yapıyor. Hiçbir şeyi yok. Mecburen götürmek zorunda kalıyoruz." diye dert yandı.

''AMACI AMBULANSA BİNMEK SANIRIM''

Polislerin de geldiği olay yerinde yerde az önce acılar içinde kıvranan İdris H.'nin daha sonra ayağa kalkıp yürüyerek ambulansa binmesi dikkat çekti. Çevredeki vatandaşlar "Normal şekilde yolda yürürken İDO önünde yere oturdu. Sonra yerde yattı. Sanırım sağlık görevlileri bu kişiyi bugün üç kez hastaneye götürmüş. Hep aynı şeyi yapıyormuş. Amacı ambulansa binmek sanırım." sözleriyle şaşkınlıklarını dile getirdi.