Balında şeker bulana 1000 TL veriyor

Balında şeker bulana 1000 TL veriyor

Kamuoyu son günlerde gıdada sahtecilik haberleriyle çalkalanıyor. Et ve süt ürünleriyle bal piyasasında ortaya çıkan sahte, şeker karışımından elde edilen ürün haberleri doğru ürün üretmeye çalışan firmaları harekete geçirdi.

BU BALDA ŞEKER BULANA 1000 TL ÖDÜL!

Kenzek Bal isimli firma, ürünlerinin içinde şeker ve glikoz bulan herkese 1000 TL ödül ve analiz masraflarını karşılamayı vaat ediyor. Ürünlerine olan güvenlerine vurgu yapan firma yetkilileri 10 gün koşulsuz iade seçeneği ile %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma yürütmeye gayret ettiklerini belirtiyorlar.

Kenzek Bal özellikle hastalık ve benzeri zaruri durumlar için tercih edilmesi tavsiye edilen bir ürün olarak düşünülmeli diyor firma yetkilileri.

HERKESE ISLAK İMZALI SÖZLEŞME YOLLUYORLAR

Kenzek Bal, ürünlerinde şeker bulanlara 1000 TL ödeyeceklerini beyan ettikleri bu taahhüdünü yazılı, ıslak imzalı bir sözleşme olarak müşterisine göndermekten de kaçınmıyor. Kenzek Bal firma yetkilileri “Bal, insan için şifadır. Bu şifaya zarar vermek bir insanlık suçudur. Biz firma olarak, az satalım, az kazanalım ama insanlara da hizmet etmiş olalım, kalpleri ve itimatları kazanalım istiyoruz. Arkasından para kazancı da kendiliğinden gelecektir. İnsanların bala olan güveni sarsıldı. Biz de ürünümüze güvendiğimiz için laboratuar analizleri ve memnuniyet garantisinin yanında böyle bir ödül de koyduk. Ancak Kenzek Bal'a olan rağbetin sebebi kesinlikle ödül taahhüdü değil, balın doğal ve zengin bir bal olmasıdır. Kenzek Bal Iğdır'ın yüksek kırsallarından (Kenzek köyü ve civarı) elde edilen çok zengin bir baldır. Tadıyla kokusuyla ve etkileriyle farklı olduğunu belli eden ender ballardan biridir. Kenzek Bal herhangi bir piyasa balı değildir. Müşterimiz diğer ballarla aynı olduğunu düşünüyorsa, balı yemiş olsa bile iade yapıp parasını geri isteyebilir."

DETAYLI BİLGİ WWW.KENZEKBAL.COM'DA