Balkonlarda kış dekorasyonu

Balkon dekorasyonu evinde bir oda daha olmasını isteyenlerin tercih ettiği ve mevsimine göre çeşitli şekilde farklılaştırılabilen yaşam alanlarıdır. Fenerlerin, battaniyelerin, küçük biblo ve objelerin yer aldığı, belki yapma çiçekleri yerleştirmek isteyeceğiniz, konforlu vakit geçirmenin kış aylarındaki yegane mekanlarından biri olan balkonlarınız için harika öneriler...

Balkonlarda kış dekorasyonu

PASTEL TONLAR KULLANIN

Pastel tonlarda renkeler kullanarak evinizin balkonu için hoş bir kış dekorasyonu hazırlayabilirsiniz. Mobilyaların beyaz ve açık tonlarda seçilmesine dikkat edin.

Balkonlarda kış dekorasyonu

KÜÇÜK SEHPALARI İHMAL ETMEYİN

Köşeleri iyi değerlendirin ve soğuk havanın içeriye dolmadığından eminseniz “şark köşeleri” oluşturun. Geniş L ya da U şeklinde mobilyalar, minderler, yumuşak koltuklar, puflar, gazete ve kahve keyfiniz için küçük sehpaları asla ihmal etmeyin. Geniş ve uzun saksıları korkuluklara asın ve en sevdiğiniz bitkileri yetiştirin. Fakat manzarayı tamamen kaplamasına izin vermeyin.

Balkonlarda kış dekorasyonu

DAR BALKONLARA ÖZEL TASARIMLAR

Katlanabilen sandalyeler, dar balkonlarda keyif sürmenizi sağlayabilir. Korkuluklara asılan minik sehpalar kahve keyfinizi bütünleştirebilir. Üst komşunuzun balkon tavanına geçireceğiniz çengel ile belki sevdiğinizle beraber sallanarak uyuyabileceğiniz yada manzaraya bakabileceğiniz hoş bir aksesuar daha oluşturmaya ne dersiniz?

Balkonlarda kış dekorasyonu