Banyolarda bambu şıklığı

Bambu artık günlük hayatta çok sık duyulan bir kelime haline geldi. Birçok ev eşyasında yerini alan bambular, kısıtlı alanlarda yetiştirilir. Bu nedenle kıymetli ürünlerdir. Doğal bir malzeme olduğu için sağlık için uygundur. Esnek ve bu nedenle de dayanıklı olan bambular, üretildikleri eşyalarda da bu özelliğini korurlar. Bambudan üretilen eşyalar darbelere dayanıklıdır ve uzun ömürlüdür.

Banyolarda bambu şıklığı

HER ALANA ŞIKLIK GETİRİR

Bambu malzemeler, mutfak trendinde yerini aldıktan sonra evin çeşitli alanlarına yayılmış ve banyolara kadar ulaşmıştır. Banyoların çeşitli alanlarında bambu malzeme kullanılabilir. Bunlar mobilyalar olabilirken; dekoratif eşyalar da olabilir. Bambu banyo dekorasyonunuza oldukça şıklık getirecektir.

Banyolarda bambu şıklığı

MOBİLYALARDA BAMBU

Banyoda sık sık kullanılan mobilyalar banyo dolapları, tabureler, çok amaçlı dolaplardır. Bu eşyaların tamamı bambudan hazırlanabilir ancak fiyat açısından gelebilecek sürprizlere hazırlıklı olmalısınız. Sağlıklı her ürün gibi bambu ürünler de ne yazık ki biraz pahalı. Banyolarda bambu mobilyalar kullanılmasının diğer bir iyi tarafı ise suya dayanıklı olmalarıdır. Suyla iç içe olan banyolar için bu nedenle oldukça kıymetlidir.

Banyolarda bambu şıklığı

BAMBUDAN ÜRETİLMİŞ KÜÇÜK EŞYALAR

Banyolar için gerekli olan çamaşır sepetleri, diş fırçalık, çöp kovası, sabunluk gibi minik eşyaların birçoğu artık bambudan üretilebiliyor. Bu ürünleri kullanarak banyonuzda sağlıklı bir adım atabilirsiniz. Lavabo üzerinde sürekli su içinde olan sabunluklar, diş fırçasının ıslak koyulmasıyla ıslanan fırçalıkları bambudan üretilmiş olmaları halinde daha dayanıklı olduklar için banyolara uygundur. Ayrıca zaten son zamanların en iyi trendi de bambudur.

Banyolarda bambu şıklığı

BAMBU BİTKİLERİ

Banyolarda bitki kullanılması tuhaf gelebilir ama artık moda haline geldiği için oldukça uygundur. Uzun bambu çubuklarını, derin ve büyük bir vazo içine yerleştirerek bambularla kaplı banyonuzun dekorasyonunu tamamlayabilirsiniz.