Banyonuzun havasını değiştirecek fikirler

banyo

Banyonuza güzel bir görünüm katmak, daha düzenli ve dekoratif olmasını sağlamak hiç de zor değil. Banyonuzun küçük olması, modern ve şık olmasını engellemez. Hatta bazı tasarım dokunuşlarıyla olduğundan daha büyük görünen banyolara kavuşabilirsiniz.

MOBİLYANIZLA UYUMU YAKALAYIN

Banyo dekorasyonunda en etkili unsur, kaplamanın türü, deseni ve renginin banyo mobilyalarınızla uyumlu olması. Zeminde klasik seçim olan seramik dışında bir arayışa girerseniz, eski hamamların tarzını ve ferahlığını yansıtacak mermer iyi bir seçenek olabilir. Zemin kadar duvar seramiklerindeki seçimde özenli davranın.

Banyonuzun havasını değiştirecek fikirler

RENKLERLE YENİLEYİN

Banyo tekstili, yenilenen bir görünümün vazgeçilmezlerinden. Farklı renklerde paspaslar, havlular, duş perdeleri, klozet örtüleri banyonuza canlılık katacaktır. Mumların sıcaklık veren duygusunu da unutmayın. Küçük banyolarda küçük aksesuarlar kullanın. Sıcak ve şık bir hava katacağı kesin. Büyük banyolarda aynalardan, tablolardan ve ayaklı aksesuarlardan yararlanabilirsiniz.

Banyonuzun havasını değiştirecek fikirler

IŞIKLA OYNAYIN

Ne kadar şık bir banyonuz olursa olsun, doğru aydınlatma yoksa istediğiniz havayı yakalamak zor olabilir. Tavan aydınlatmaları, aplikler, spot ışıklar yaratıcılığınızda yeni fikirler verebilir.

Banyonuzun havasını değiştirecek fikirler