Baro kongresinde Akit muhabirine saldırı

Baro kongresinde Akit muhabirine saldırı

Kürsüden inmek istemediği için tartaklanan basın mensubunun Yeni Akit gazetesi muhabiri olduğunun öğrenilmesi üzerine bazı avukatlar 'katil' bazıları da 'vurun' şeklinde bağırdı.

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Barosu Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal'ın konuşmasını tamamlamasının ardından diğer konuklara söz verildi.

AŞAĞI İNMEYİNCE..

Divan Kurulu Başkanı Köksal Bayraktar, basın mensuplarının kürsüden inmesini isteyerek Türkiye Barolar Birliği Başkanı Ahsen Coşar'ı konuşmasını yapması için kürsüye çağırdı. Ancak, kürsüde bulunan bir basın mensubu, inmek istemeyince güvenlik güçleri tarafından zorla aşağı indirilmek istendi.

BARO KONGRESİNDE AKİT MUHABİRİNE SALDIRI

Baro kongresinde Akit muhabirine saldırı

YERE YIĞILDI

Basın mensubunun Yeni Akit gazetesi muhabiri Mehmet Özmen olduğunun öğrenilmesi üzerine, bazı avukatlar 'katil', bazı avukatlar ise 'vurun' diye bağırdı. Bazı avukatlar ve davetlilerin Özmen'e fiili müdahalede bulunduğu gözlendi. Tartaklandığı için etkilenen ve yere yığılan basın mensubuna salon dışında bekleyen sağlık ekipleri müdahale etti. Daha sonra Özmen, sedyeye konularak salondan dışarı çıkarıldı.