Başbakan Binali Yıldırım'dan HDP'lilere sert çıkış
ensonhaber.com

Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, terörle mücadeleyle ilgili bilgi verdi. Diyarbakır ve Şırnak'ta insanları kandırmaya çalışan HDP'lilere yüklenen Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

HDP'LİLER VATANDAŞLARIMIZIN AKLINI ÇELMEYE ÇALIŞIYOR

"Sur'da, Silopi'de, Şırnak'ta, İdil'de operasyonlarımız bitti ama işimiz yeni başlıyor. Oraları eskisinden daha güzel imar edeceğiz, mamur edeceğiz. Ancak, burada da yine, sahada vatandaşlarımızın aklını çelmeye çalışan HDP ve onların taraftarlarını görüyoruz.

SORUMLUSU SENSİN, HESABINI VERECEKSİN

'Hiçbir kağıt imzalamayın', 'Rıza göstermeyin', 'Biz sizin hakkınızı uluslararası mahkemelerde arayacağız'. Sen uluslararası mahkemelerde hak arayacağına, bunun sorumlusu sensin, hesabını vereceksin.

Başbakan Binali Yıldırım'dan HDP'lilere sert çıkış İZLE

Başbakan Binali Yıldırım'dan HDP'lilere sert çıkış

BUNDAN SONRA İŞLERİ DAHA DA ZOR OLACAK

Yaptığınız yetmiyormuş gibi şimdi bir de engel olmaya çalışıyorsunuz. Hiç ama hiç tereddüt etmesin vatandaşlarımız, onlar kredilerini tükettiler, her şey ortaya çıktı. Vatandaş devletiyle, milletiyle birlikte. İnsanların içine çıkarmıyorlar. Bundan sonra işleri daha da zor olacak. Biz parti, gençlik teşkilatlarımızda ve milletvekilleri, bakanlarımızla doğu ve batıda gönül köprüleri kurmak üzere çok güzel programlar hazırladık"