Başbakan Erdoğan'ın Ağrı mitingi konuşması İZLE

Başbakan Erdoğan'ın Ağrı mitingi konuşması İZLE

Başbakan Erdoğan, yerel seçimlerin 1 Haziran'da yeniden yapılacağı Ağrı'da düzenlenen mitingde konuştu.

"HİZMETE Mİ İDEOLOJİLERE Mİ OY VERECEĞİZ?"

Başbakan Erdoğan'ın konuşmalarının satır başları;

"Öncelikle 1 Haziran'da gerçekleşecek olan seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Kardeşlerim mesele ülke meselesidir. Bu ülkede halkına hizmet meselesidir. Biz Ağrı'ya nasıl hizmet getireceğiz buna mı yoksa ideolojilere mi oy vereceğiz.

Başbakan Erdoğan: Mesele Sırrı değil İZLE

"BDP AĞRI İÇİN KİRLİ SİYASETE BAŞVURMUŞTUR"

Buraya birileri geliyor. Sandıkların 15 kere sayıldığı iddiası BDP tarafından pompalanıyor. Maalesef BDP bu yalanı Ağrı içinde yayarak kirli siyasete başvurmuştur. Oysa Ağrı'da sandık bir kez sayıldı ve seçimler iptal edildi. Sandıklar ikinci kez bile sayılmadı.

"SİYASET YALANLA OLMAZ"

BDP'li belediyelerin adı HDP oldu. Şimdi iki isimli oldu. Allah aşkına söyleyin. Şu Ağrı'da ne yapılmışsa biz yaptık ya.. Siyaset yalanla yapılmaz, iftirayla yapılmaz! Siyaset ilkelerle yapılır, belli politikalar dahilinde yapılır, dürüstlükle yapılır..

"İFTİRA, DEDİKODU VE YALAN SÖYLEDİLER"

30 Mart öncesinde yalan, iftira, dedikodu yaydılar çevreye.. Lütfen sizden rica ediyorum. Bu yalanlara inanmayın, dikkatli olun.

"MESELE SIRRI SAKIK MESELESİ DEĞİL"

Mesele Sırrı Sakık meselesi değil.. O bugün vardır yarın yoktur. Mesele mensup olduğu zihniyet. Aynı şey Recep Tayyip Erdoğan içinde geçerlidir. Bugün var, yarın yoktur...

Başbakan Erdoğan'ın Ağrı mitingi konuşması İZLE

"DOĞUBEYAZIT PİSLİKTEN GEÇİLMİYOR"

Doğubeyazıt pisklikten geçilmiyor. Ama hala BDP var. Neden var, çünkü tehditle...Hatta hanım kardeşlerimi kitliyorlar.. Biliyorlar ki sandığa gittiklerinde sandıktan AK Parti çıkacak. Siz bizim ablalarımızsınız..

"KARDEŞLERİM İFTİRA ATIYORLAR"

Pensilvanya'nın da ablaları var.. Biliyorsunuz onlar kimlerle ortak çalışıyorlar.. Ağrı belediye başkan adayımızla ilgili çok sayıda iftira attılar. Kardeşlerim iftira atıyorlar.. Sandıkların 15 kez sayıldığı nasıl büyük bir yalansa diğer bütün ithamlarda yalandır.

"O ÇATI ÇOKTAN UÇTU"

CHP ne yapıyor.. oturduğu yerde sayıyor.. MHP Lideri desen Ak PArti karşısında 8'inci kaybedişi.. Şimdi emekli siyasetçileri ziyarete başladılar. Neymiş "Çatı" Çatı aday çıkartacaklarmış.. Çatı cumhurbaşkanı seçeceklermiş. Değerli kardeşlerim o çatı 30 Mart'ta uçtu gitti! Bunların oturdukları binanın damı yok damı.. Bu millet inandığı insanı, kendisini kucaklayacak insanı biliyor.

"PENSİLVANYA BANA BİR FİLM HAZIRLIYORMUŞ"

Pensilvanya benimle ilgili bir film hazırlıyormuş. Bana uygun, çocuğuma benzer bir artist bulamamışlar. Halbuki Hollywood'da falan gitmelerine gerek yok kendi içlerinde bunu başarıcak artistler var. Fakat bu tuzakların hiçbiri tutmuyor, tutmayacak.

"CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ ÖNCESİNE YETİŞTİRECEKLERMİŞ"

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesine bu filmi yetiştireceklermiş. 17 Aralık dediler tutmadı, 25 Aralık dediler tutmadı.. 30 Mart dediler yine tutmadı.Şimdi de 10 Ağustos diyorlar yine tutmayacak. "