Başbakan Erdoğan'ın ses montajını yapanların kaydı çıktı

Başbakan Erdoğan'ın ses montajını yapanların kaydı çıktı

İnternet ortamına düşen yeni bir ses kaydında Başbakan Erdoğan ile oğlunun farklı zamanlarda yaptıkları tahmin edilen sesleri montajlayarak ve taklit ederek kurgulayanların kendi aralarında konuşmaları yer alıyor.
Ses kaydında, yaptıkları montajdan sonra oldukça neşeli oldukları anlaşılan kişiler, montajladıkları sesleri yorumluyorlar. Bazı bölümleri çok net duyulan diyaloglarda kişiler, montaj çalışmalarının evrelerini tek tek değerlendiriyor.

Montaj kaydı yapanların ses kaydı çıktı iddiası


ACELEYE GELDİ

Ekiptekiler, "Biraz aceleye geldi sanki ama zamanla öğreneceğiz" diyerek aceleyle yetiştirdikleri montaj çalışmasıyla ilgili konuşuyorlar.

Montaj ekibindeki kadın ise, "ama hakikaten iyi oldu, boşver" diyerek arkadaşına moral veriyor. "Acemilik oldu ama zamanla daha iyisini yaparız" diyerek diğerleri de destekliyor.
"Yok canım bunların kayıt olduğunu anlamazlar ya" diyen bir diğerine "daha iyi montajlar da yaparız aslında" diyerek karşılık veriyor.
TAKUNYADAN YAYINLASAK YETER

Montajlayarak oluşturdukları kayıtları nasıl paylaşacaklarını da tartışan ekibe, kadın arkadaşları, "takunyadan yayınlasak yeter, ordan yayılır" diyor. Ekipteki kadının, "arkadaş hasta olmasaydı onun sesi daha iyi uyuyor" demesi montaj sırasında taklit sesler de kullanıldığını da açıkça ortaya koyuyor.

BİLAL'İN SESİNDE SIKINTI VAR

Başbakan'ın sesinin iyi olduğunu savunan ekip, Bilal'in sesinde biraz sıkıntı yaşandığı görüşünde birleşiyor. Arkadaşına "Çok çocuksu oldu sanki" sözlerine ekipteki kadın "aman Bilal'in sesini kaç kişi tanıyor ki" diyerek yine moral veriyor.