Başbakan Yıldırım: Tankın gücü halkın gücünü yenememiştir
ensonhaber.com

Başbakan Binali Yıldırım AK Parti grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

ALLAH'A SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN

Yıldırım, "Esirgeyen ve bağışlayan Allah'ın adıyla. Allah'ın alemlerin rabbi mevlama hamdolsun. Bize bu toprakları vatan kılan rabbime hamdüsenalar olsun. Mevlama şükürler olsun. Bizi bu aziz milletin bir ferdi olarak yaratan Allah'a sonsuz şükürler olsun. Allah'ım bizim istiklalimizi korumak için güç ver. Hainlere, bölücülere, haşhaşi çetelerine karşı bize güç ver. Birliğimizi, dayanışmamızı eyle. Minareleri ezansız bırakma Allah'ım. Müslümanlıkla yoğrulan yurdu Müslümansız bırakma Allah'ım. Bilelim hasma karşı koymasını bizi cansız bırakma Allah'ım. Ya dağıt kimsesiz kalan sürünü, ya çobansız bırakma Allah'ım. Bizi sevgisiz, susuz bırakma Allah'ım. Müslümanlıkla yoğrulan yurdu Müslümansız bırakma Allah'ım. Sizin dedeleriniz Malazgirt'te, Kosova'da, Çanakkale'de, Mohaç'ta destanlar yazdı. Kut'ül Amare'de, Kurtuluş Savaşı'nda destanlar yazdı. 15 Temmuz zaferi bu zaferler kadar büyük zafer, bu destanlar kadar kutlu destandır. Siz de dedelerinize layık oldunuz. Ecdadın kahramanlık ruhunu tekrar ayağa kaldırdınız. Aziz milleti, sizleri yürekten selamlıyorum.

Âsım'ın nesli...diyordum ya...nesilmiş gerçek:

İşte çiğnetmedi nâmûsunu, çiğnetmeyecek.

Şühedâ gövdesi, bir baksana, dağlar, taşlar...

O, rükû olmasa, dünyâda eğilmez başlar,

Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi.

Ey şehîd oğlu şehîd, isteme benden makber,

Sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber.

Maçka Emniyet Müdürlüğü'ne saldırarak 3 polisimizi şehit ettiler, şehitlerimizi rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Yıldırım: Tankın gücü halkın gücünü yenememiştir VİDEO

TANKIN GÜCÜ HALKIN GÜCÜNÜ YENEMEMİŞTİR

Bir yandan paralel terör örgütü, diğer yanda bölücü terör örgütü. Onlar bu fırsatları değerlendirerek bu büyük millete acı çektirebilirler ama dize getiremezler. 15 Temmuz'da tankın gücü, halkın gücünü yenememiştir. Bu millet gücünü halktan almaktadır. Şehit anne babalarının ellerinden öpüyorum.

Başbakan Yıldırım'dan FETO'culara öfke dolu sözler VİDEO