Başbakan'dan hayırda hayır vardır sloganı eleştirisi
ensonhaber.com

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, AK Parti Ana Kademe İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.

HAYIRDA HAYIR VARDIR SLOGANINA ELEŞTİRİ

Yıldırım, konuşmasında anayasa değişikliği referandumunda "hayır" oyu vereceklerini açıklayan CHP'nin "hayırda hayır vardır" sloganını kullanmasını şu sözlerle eleştirdi; "Halkoylamasında anayasa değişikliğinin reddedilmesini isteyenlerin kampanyasını ses benzerliği üzerine kurduklarını görüyoruz. Hayatlarında hiç hayırlı bir iş yapmamış olanların, benzerliği sebebiyle bu mübarek kavrama nasıl sarıldıklarını gördükçe insanın gülesi mi, ağlayası mı geliyor bir türlü karar veremiyorum. Milletimiz kendisi için hayırlı olanı bu halkoylamasında gösterecek."

Başbakan'dan hayırda hayır vardır sloganı eleştirisi

Başbakan'dan hayırda hayır vardır sloganı eleştirisi İZLE

"BİZ DEMOKRATİK SİSTEM TEKLİF ETSEK DE KARŞI OLURLARDI"

Başbakan, CHP'nin her şeye karşı olduğunu belirterek; "Türkiye monarşiyle yönetilseydi, biz buna karşılık demokratik bir sistem teklif etseydik, emin olun bunların tamamı kralcı ve kraliçeci olurlardı. Cumhura, cumhurun tercihlerine saygısı olmayanların cumhuriyetçiliği de yalandan başka bir şey değildir." ifadelerine yer verdi.