Batman halkı kayyumdan memnun
ensonhaber.com

Batman Belediyesine yeni atanan kayyum 20 yıldır asfalt dökülmeyen yolları asfaltlıyor.

KAYYUM HALKA HİZMET EDİYOR

İçişleri Bakanlığınca KHK ile Batman Belediyesine görevlendirilen Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy'un, kentteki vatandaşları özlemle bekledikleri hizmete kavuşturmak için başlattığı çalışmalar vatandaşlardan takdir topluyor.

Batman halkı kayyumdan memnun

''ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN''

Bağlar Mahallesinde yaşayan vatandaşlardan Davut Altun, kim hizmet yaparsa halkın ondan memnun kalacağını söyledi. "Biz yapılan hizmetlerden memnunuz, Allah da onlardan razı olsun." diyen Altun, yürütülen çalışmaların hayırlı olmasını diledi.

20 YILDIR ASFALT YAPILMIYORDU

Vatandaşlardan Habip Yürek ise belediye hizmetlerinden memnun olduklarını aktardı. Halka kim hizmet sunarsa onun kazanacağını dile getiren Yürek, "Önceki durumla görevlendirme yapıldıktan sonraki çalışmalar arasında dağlar kadar fark var. 20 yıldır asfalt yapılmayan yerler asfaltlanıyor. Kaldırımlar parke taşı yapılıyor. Çok memnunuz." dedi.

Batman halkı kayyumdan memnun

''EKSİKLER DÜZELTİLMEYE ÇALIŞILIYOR''

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, yapılan görevlendirmenin ardından belediye araç ve gereçleri ile personelini sahada çalışırken görmeye başladıklarını dile getirdi. "Tabi ki çok eksiklikler, geçmişin getirdiği sıkıntılar var. Bunların bir nebze olsun düzeltilmesi anlamında çalışmalar yapılıyor.'' diye ifade etti.

''İNSANLARIN MEMNUNİYETİ BİZE ÇALIŞMA AZMİ VERİYOR''

Hizmet konusunda iyi ilerlediklerini düşündüğünü ifade eden Aksoy, "Her işin muhalifi olduğu gibi bu işin de bazı muhalifleri belki var ama genel olarak geri dönüşlerin çok olumlu olduğunu görüyoruz. İnsanların bu memnuniyeti ve teveccühü de bize ayrı bir heyecan ve çalışma azmi veriyor." şeklinde konuştu.