Behzat Ç'de ilginç evlenme teklifi - Video

Behzat Ç'de ilginç evlenme teklifi - Video

Televizyonun fenomen dizilerinden Behzat Ç.'yi bu hafta izleyenler Türk dizilerinde pek rastlanmayan bir evlilik teklifine tanık oldu.

Savcı Esra ile ilişkilerinde sorun yaşayan Cinayet Büro Amiri Behzat Ç., geçen haftaki bölümde Şule'nin kendi kızı olduğunu Savcı Esra'ya söylemişti. Hayranlarının merakla beklediği bu haftaki bölümde Behzat Ç. bir adım daha attı ve Savcı Esra'ya evlilik teklif etti.

İŞTE O SAHNE

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU

Behzat Ç.'nin kendi üslubuyla yaptığı evlilik teklifi sosyal medyanın gündemine anında oturdu.

İşte bazı yorumlar:

cinsiyet değiştirip evlenmek isteyeceğim bir kadına, dünyanın en samimi evlenme teklifinin yapıldığı dizi.

savcı esra'nın behzat ç.'ye "dünyanın ekseni kaydı behzat. 12 cm yerinden oynadı, sen bana 1 cm bile yaklaşmadın." demesini amirimin karşılıksız bırakmamış dizi.

bi an düğünde ne giycez ya diye düşünürken buldum kendimi bölüm sonunda. bu kadar mı gerçek ve samimi olunur amirim ve savcı yenge.

savcı esra'ya artık yenge diyeceğimiz dizi.

Behzat Ç.'nin savcı Esra'ya evlilik teklif etmesi, herhalde en çok aileden soru(n)lu bakan Fatma Şahin'in hoşuna gitmiş, işine gelmiştir..

Behzat Ç evlenirse bu dizi biter arkadaş o ne öyle aile babası görmek istesek Arka Sokaklar izlerdik, ama sahne güzeldi o ayrı :)

Chuck'ta Chuck ve Sarah evlenince dizi bozmustu. Korkarim Behzat C ile savci Esra evlenirse de isin esprisi kacacak

Behzat Ç an itibariyle "Savcı Hanım"a evlilik teklifinde bulundu ve hanımefendi de hiç düşünmeden "evet" dedi... Bir Ankara Klasiği : ))

Behzat Ç. bile sonunda teklif etti :)