Berkay kimdir

Berkay kimdir

Caner Erkin'in eşi Asena Erkin'le adı aşk iddialarına karışan şarkıcı Berkay Şahin, 1981 yılında Ankara’da doğdu. Aslen Artvinli olan Berkay, 1996 yılında annesiyle beraber İzmir’de yaşamaya başladı.

2010 YILINDA ÇIKIŞ YAKALADI

2009 yılında İstanbul'a taşınan Berkay, albüm çalışmalarından önce Bodrum, Antalya, Çeşme, Kuşadası gibi tatil beldelerinde belirli mekânlarda sahne aldı. Berkay, 2010 yılında ilk albümü "Ele İnat" ile 'en iyi sanatçı' ödülüne layık görüldü.

İkinci albümü "Aşk Sadece" 2012 yılında yayınlandı.

ASENA ERKİN İLE AŞK DEDİKODULARI

2013 yılının sonlarında, Berkay Şahin, futbolcu Caner Erkin’in modacı eşi Asena Erkin ile birlikte anıldı ancak iddiaları da kesin bir dille yalanladı.

Asena Erkin ile bir alışveriş merkezinin bebek odası çıkışında görüntülenen Berkay aşk iddilarıyla ilgili, "Annemin babamın üstüne, hatta doğmamış çocuğumun üstüne yemin ederim ki öyle bir şey yok tamamen yalan" dedi.

LONDRA'DAKİ GÖRÜNTÜLER İDDİALARI GÜÇLENDİRDİ

İkilinin bu görüntüleri daha unutulmadan Hürriyet gazetesi Asena Erkin ile Berkay'ın Londra'da çekilmiş sarmaş dolaş fotoğraflarını ortaya çıkardı.

İkili, birlikte şehrin en popüler alışveriş merkezlerinden Oxford Street'teki Selfridges'te görüntülendi. Karelerde, ünlü şarkıcının alışveriş turu boyunca elini Erkin'in omzunda ya da belinde tuttuğu görüldü.

Bu fotoğraflar da yalanlandı ancak görüntüler ikili hakkındaki iddiaları güçlendirdi.

"ÇOK SAMİMİ ARKADAŞIM"

Son olarak Hülya Avşar'ın programına katılan şarkıcı Berkay, Asena Erkin ile ilgili iddialara son kez cevap verdi. Berkay, Asena ile olan görüntüleri için "İnsanların arasındaki samimiyetler zaman zaman yanlış anlaşılabilir. Benim o hanımefendiyle olan arkadaşlığım son derece normaldi. Görselde sadece el ele bir resim vardır bunun sebebi şudur; çok samimi arkadaşım. Öyle bir pozisyonu olan evli bir hanımefendiyle (Asena Erkin) el ele görüntü vermem yanlış olabilir. Ama biz sadece arkadaştık. Ben şu an 34 yaşında bir adamım, bu olaylar bahsedildiğinde 32 yaşındaydım. Birisiyle çok samimi olursunuz ve o yanlış anlaşılır" dedi.

Berkay'ın bu sözlerine Hülya Avşar'ın tepkisi ise "Yürü git" oldu.

BERKAY'IN ALBÜMLERİ

2010 ­ Ele İnat
2012 ­ Aşk Sadece
2013 ­ Doksana Bir Kala

KAZANDIĞI ÖDÜLLER

2011 ­ 14. İstanbul Fm Altın Ödülleri (İFA), En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ­ Erkek
2011 ­ Kral TV Müzik Ödülleri, En İyi Çıkış Yapan Sanatçı
2011 ­ A.G.D Ödülleri, En İyi Çıkış Yapan Sanatçı
2011 ­ Türkiye Engelliler Derneği Yılın En'leri,En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı
2011 ­ 38. Altın Kelebek Ödülleri, Türk Pop Müziği En İyi Çıkış Yapan Solist
2011 ­ Taksiciler Günü Ödülleri, En İyi Çıkış Yapan Sanatçı
2012 ­ İstanbul Kültür Üniversitesi, Yılın Pop Sanatçısı