Berkay'ın eşi konuştu: Arda yandan kafa attı
ensonhaber.com

Arda Turan'ın, Berkay'ın burnunu kırmasının yankıları sürüyor.

Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz Programı'na katılan Seren Serengil, Arda Turan ile Berkay Şahin arasında yaşananları yorumladı.

BERKAY ÇOCUĞUNUN ÜZERİNE YEMİN ETMİŞ

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e konuşan Serengil, "Geçmiş olsun diye Özlem'i aradım. Dedi ki, 'Hanımlar bir tarafta, beyler bir tarafta sohbet ediyorlar. Birdenbire gelip kulağıma eğilip bunu söylerken Berkay karşıdan gördü. Görünce Berkay hızlı gelmiş. Özlem'e demiş ki, bu sana ne söyledi. Özlem de bir şey yapmayacaksan söylerim demiş. Çocuğunun üzerine yemin etmiş Berkay. Berkay, Burak Yılmaz'a olayı anlatırken Arda Turan yandan gelip kafa atmış" dedi.

Berkay'ın eşi konuştu: Arda yandan kafa attı

BERKAY: ARDA KAMUOYUNDAN ÖZÜR DİLEYECEK

Berkay ise, Kenan Erçetingöz'e yaptığı açıklamada "Bana bir şey olmaz diyen Arda Turan gününü görecek. Arda'ya seninle helalleşirim ama şartım var dedim. Şartım kamuoyundan özür dileyeceksin ve sonra seninle baş başa 20 dakika bir odada kalalım, ondan sonra her şeyi silerim dedim. Bu konunun peşini bırakmayacağım. Araya girenlerin hepsine selamlarımı gönderiyorum. Bazılarının mafyatik hareketlerle bana bir şey olmaz havalarını da kimseye yedirmem." ifadelerini kullandı.

Arda Turan emniyette ifade verdi - İZLE