Beşiktaş Antalya'yı 3 golle geçti

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi'nin 8. haftasında Antalyaspor'u konuk etti.

BEŞİKTAŞ ETKİLİ BAŞLADI

Karşılaşmanın ilk yarısında Beşiktaş oyundaki üstünlüğünü Antalyaspor'a kabul ettirdi. 30. dakikada Aboubakar'ın ceza sahasının hemen önünden şutunda Antalyaspor kalecisi Ferhat Kaplan gole izin vermezken bu pozisyondan 6 dakika sonra bu kez Talisca şansını denedi ancak Ferhat bir kez daha kalesini gole kapattı.

ABOUBAKAR LİGDE DE GOLÜNÜ ATTI

İlk yarının 45. dakikasında Aboubakar sahneye çıktı ve attığı şık golle Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda Kamerunlu golcünün Süper Lig'de attığı ilk gol oldu. İlk yarı bu skorla sona ererken Antalyasporlu Diego Angelo gol sonrasında hakeme yaptığı itirazlardan dolayı maçın hakemi Barış Şimşek tarafından doğrudan kırmızı kartla oyun dışı gönderildi.

Beşiktaş Antalya'yı 3 golle geçti

TALISCA FARKI 2'YE ÇIKARDI

Karşılaşmanın 72. dakikasında Quaresma'nın sağ kanattan ortasında Talisca ceza sahasının içinde kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi ve farkı 2'ye çıkardı.

CANER SAKATLANDI

Mücadelenin 70. dakikasında Tolgay Arslan yerine oyuna dahil olan Caner Erkin 80. dakikada sakatlanarak oyun dışında kaldı. Caner'in yerine oyuna Ömer Şişmanoğlu girdi.

Beşiktaş Antalya'yı 3 golle geçti

SON SÖZÜ TALISCA SÖYLEDİ

Maçta son sözü 89. dakikada attığı golle Talisca söyledi ve Beşiktaş sahadan 3 puanla ayrıldı.

Bu sonuçla Beşiktaş ligde üstüste 3. galibiyetini alırken 20 puanla 2. sıraya yükseldi. Antalyaspor ise 3 puanla ligin son sırasında kaldı.