Nefes kesen derbi berabere bitti

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. 6 gole sahne olan nefis derbi 3-3 sona erdi.

BEŞİKTAŞ'TAN İLK YARIDA 3 GOL

Mücadelenin ilk 45 dakikası tamamen Beşiktaş'ın üstünlüğüyle geçti. Karşılaşmaya hızlı başlayan siyah-beyazlılar 10. dakikada Gökhan Gönül'ün golüyle öne geçti.

Nefes kesen derbi berabere bitti

17. dakikada ceza sahasında Hasan Ali Kaldırım'ın müdahalesiyle yerde kalan Gökhan Gönül takımına bir de penaltı kazandırdı. Bu pozisyonda hakem Bülent Yıldırım, VAR incelemesi sonrası beyaz noktaya gitti. Topun başına geçen Burak Yılmaz hata yapmadı ve farkı 2'ye çıkardı.

Nefes kesen derbi berabere bitti

İlk yarının son dakikasında sahneye yeniden Burak Yılmaz çıktı. 45. dakikada sarı-lacivertli ekibin savunmasının arkasına sarkan golcü futbolcu Volkan Demirel'in yanından meşin yuvarlağı ağlara bıraktı. Soyunma odasına Beşiktaş, 3-0 önde gitti.

İKİNCİ YARI FENERBAHÇE GERİ DÖNDÜ

Fenerbahçe karşılaşmanın ikinci devresinde uzun yıllar unutulmayacak bir geri dönüşe imza attı. 55. dakikada Zajc ile umutlanan sarı-lacivertliler 62. dakikada Sadık Çiftpınar'la farkı 1'e indirdi.

Nefes kesen derbi berabere bitti

Bulduğu gollerin moraliyle oyunu eline alan Fenerbahçe, Hasan Ali'nin enfes golüyle maça denge getirdi. 66. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan deneyimli sol bek topu tam 90'a gönderdi.

Nefes kesen derbi berabere bitti

Fenerbahçe'nin son yılların en çarpıcı geri dönüşlerinden birine imza attığı derbi 3-3 bitti. Beşiktaş bu sonucun ardından puanını 40'a, Fenerbahçe ise 25'e çıkardı.

Nefes kesen derbi berabere bitti