Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı muhtemel 11'leri

Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı muhtemel 11'leri

Süper Lig'de Şampiyonlar Ligi'ne direkt gitmek isteyen Beşiktaş, bu akşam ligin son maçında, son şansını kullanacak.

STAT GELİRİ SOMA'YA

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Gençlerbirliği'ni ağırlayacak Siyah- Beyazlılar, önce rakibini yenmek sonra da Galatasaray'ın aynı saatte Türk Telekom Arena'da başlayacak mücadelede Kayseri Erciyes önünde puan ya da puanlar kaybetmesini bekleyecek. Saat 19.00'da başlayacak mücadele, Lig TV2'den ekranlara gelecek. Kara Kartal'ın bu önemli mücadelesinin kazanmanın yanı sıra çok daha büyük bir önemi daha var: SOMA! Bilindiği gibi Soma'da meydana gelen kaza sonrasında babalarını, kardeşlerini kaybeden birçok ailenin ocağına ateş düşmüştü. Onlara bu zor günlerde ufak da olsa bir destek vermek isteyen Beşiktaş Yönetimi, Gençlerbirliği maçının biletlerinden elde edilecekr tüm geliri, onlara bağışlama kararı aldı.

TÜM KOLAYLIKLAR SAĞLANDI

Artık top taraftarda... 80 bin kişilik stadı doldurmak için elinden geleni yapan Siyah-Beyazlılar, bu konuda tüm kolaylığı da sağladı. Beşiktaş logolu Passolig kartlar, yarın maç saatine kadar yıllık e-bilet kullanım bedeli olmaksızın ücretsiz olarak alınabilecek. Başvuru yapıp, kartları henüz eline geçmeyenler ise www.passo.com.tr sitesi üzerinden bilet satın alabilecek ve 'geçici pass kartlar' ile stadyuma giriş yapabilecek. Bu akşamki mücadelenin bilet fiyatları ise Kale Arkası: 15, Doğu Tribünü: 30, Batı Tribünü: 45 ve Batı VIP Tribün: 90 TL olarak belirlendi.

Senaryo 1: Beşiktaş, bu akşam Gençlerlirliği karşılmasından galibiyetle ayrılır ve Galatasaray'ın da puan kaybı yaşaması halinde, Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılacak. Böylece Kara Kartal, gruplardaki ilk maçlar 16-17 Eylül tarihinde oynanacağı için sezonu daha geç açma fırsatı yakalayacak.

Senaryo 2: Kara Kartal, Süper Lig'i üçüncü sırada bitirmesi halinde Devler Ligi'ne katılmak için 2 ön elemeyi de geçmek zorunda. 3. ön eleme ilk maçları 29-30 Temmuz tarihlerinde oynanacağı için Siyah- Beyazlılar, sezonu rakiplerine göre daha erken açacak. Top başı ise 20 Haziran'da olacak.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Franco, Jones, Motta, Gökhan, Atiba, Veli, Olcay, Oğuzhan, Almeida

GENÇLERBİRLİĞİ: Ferhat, Tosic, Ahmet, Radkov, Serkan, Oktay, Gosso, Doğa, Jimmy, Deniz, Yusuf Emre

STAT: Olimpiyat

SAAT: 19.00

YAYIN: Lig TV2

HAKEM: İlker Meral