Beşiktaş idmanında 23 Nisan çoşkusu

Beşiktaş idmanında 23 Nisan çoşkusu

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Ankara'da oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına sabah yaptığı idmanla devam etti.

Teknik direktör Slaven Bilic'in yönetiminde yapılan idman 1.5 saat sürdü. Hırvat teknik adamın kısa bir toplantısı ile başlayan idman, koşu çalışması ve dar alanda pas antrenmanı ile devam etti. Antrenman, Kardemir Karabükspor maçının taktiğinin çalışıldığı çift kale maç ile sona erdi.

ANTRENMANI DOLU BASTI

Siyah beyazlıların bu sabah yaptığı idmanı dolu bastı. Antrenman esnasında aniden bastıran dolu esnasında futbolcular zorluk yaşadı. Birkaç dakika süren dolu, zemini bembeyaz yaparken yağışın kesilmesi ile idman devam etti.

23 NİSAN ÇOCUKLARLA KUTLANDI

Siyah beyazlılar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tesislerin kapısını çocuklara açtı. Yaklaşık 250 kadar çocuk, idmanı seyretti. İdman sonunda teknik direktör Slaven Bilic ve futbolcular ile hatıra fotoğrafı çektiren çocuklar, oldukça mutlu anlar yaşadı. Beşiktaş, çalışmalarına yarın sabah yapacağı idman ile devam edecek.

Beşiktaş idmanında 23 Nisan çoşkusu